5 πόλεις της Ευρώπης που δεν τις πιάνει το μάτι σου!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ταξίδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η  Ευρώπη έχει καλά κρυμμένες γωνιές για όσους αρέσκονται να βγαίνουν εκτός πεπατημένης. 

Rovinj, Κροατία 

 

Τα στενά σοκάκια, ο λόφος και το δάσος –στην πίσω πλευρά της πόλης– συμπληρώνουν ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από κάποιο όνειρο, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι πρόκειται για μία από τις πιο ηλιόλουστες πόλεις της Ευρώπης. 

Ferrara, Ιταλία 

 

Μεταξύ Μπολόνια και Βενετίας, στις όχθες του ποταμού Πο, μία από τις κατεξοχήν αναγεννησιακές πόλεις της Ιταλίας, η Φεράρα κλέβει την παράσταση με τα εντυπωσιακά παλάτια που βρίσκονται πίσω από τα επιβλητικά μεσαιωνικά τείχη. 

Salamanca, Ισπανία 

 

Κάτι μαγικό υπάρχει στη Σαλαμάνκα, σχεδόν μεταφυσικό, που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί αν δεν βιωθεί από κοντά σε αυτήν την «αρχαία φοιτητική πόλη» και πιθανότατα την πιο ζωηρή της Καστίλλης.

Hull, Αγγλία 

 

Από το εντυπωσιακό ενυδρείο-μουσείο The Deep μέχρι τη γέφυρα Humber, τη μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο όταν εγκαινιάστηκε το 1981, μόνο εκπλήξεις σας περιμένουν στο Χαλ, οπότε μην κάνετε το λάθος να το υποτιμήσετε. 

Pecs, Ουγγαρία 

 

Περπατήστε στα πάρκα και τα δρομάκια, περάστε μια βόλτα από το Zsolnay Cultural Quarter, που θα σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες, και χαζέψτε τη ζωντάνια της οδού Kiraly. 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:
  • e-mail: [email protected]
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608