Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που θα πάρετε από τρίτα πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα που έχει να κάνει με τα εργασιακά σας και γι’αυτό το λόγο ασχοληθείτε και σήμερα με αυτά.

Ταύρος   Προσωπικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Σήμερα θα θελήσετε να βάλετε μία σειρά σε οικονομικές διαφορές που έχετε με κάποια άτομα από το περιβάλλον σας. Κάποια μετακίνηση ενόψει.

Δίδυμοι   Προσωπικά θέματα θα σας δημιουργήσουν μία ρευστότητα που θα πρέπει να την προσέξετε. Απαιτητικές οι μέρες αυτές και πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Μία αδιαθεσία σας ταλαιπωρεί.

Καρκίνος   Σήμερα θα συμβιβαστείτε σε κάποια θέματα και θα νοιώσετε ότι σας εκμεταλλεύονται. Μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας, για να κατανοήσετε την περίεργη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας.

Λέων   Και σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε μία σειρά σε ένα σημαντικό οικογενειακό θέμα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας θα προσπαθήσουν να σας βρουν τις λύσεις που χρειάζεστε. Επαγγελματικά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παρθένος   Είναι μια ιδιαίτερα πολύπλοκη μέρα. Δεν θα πρέπει για τον οποιονδήποτε λόγο να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν με κολακείες. Από το βράδυ θα πρέπει να φροντίσετε την προσωπική και συναισθηματική σας επιλογή.

Ζυγός   Κάποια θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να τελειώσετε κάτι στο οποίο είχατε προγραμματίσει να κάνετε. Μία αναβολή και σε οικονομικά θέματα.

Σκορπιός   Ακολουθείστε σήμερα το ένστικτό σας και βρείτε τους λόγους που θα πρέπει να κάνετε ότι σας υπαγορεύουν οι άλλοι. Μην αφεθείτε σε λάθος κινήσεις. Ένα προσωπικό σας θέμα θα πάρει μια αλλαγή.

Τοξότης   Μία επίσης απαιτητική μέρα σήμερα θα σας κουράσει με τις συνεχόμενες εναλλαγές της. Μάλλον έχετε ανάγκη από την προσωπική σας απομόνωση για να περάσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έχουν προκύψει. Οικονομικές διακυμάνσεις.

Αιγόκερως   Σήμερα θα ασχοληθείτε και πάλι με ένα προσωπικό σας θέμα. Βέβαια η κατάληξη ίσως να μην είναι και αυτή που θα επιθυμούσατε. Μία απαιτητική μέρα και στα επαγγελματικά σας, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις.

Υδροχόος   Θα πρέπει να προσπαθήσετε σήμερα περισσότερο για ένα προσωπικό σας θέμα. Βέβαια η μέρα είναι αργή και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε λίγο την υγεία σας.

Ιχθύς   Είναι σήμερα ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα και να ανταλλάξετε θέματα που σας απασχολούν. Η μέρα αυτή είναι ίσως φάρμακο για κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:
  • e-mail: [email protected]
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608