Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Αν και ο Ερμής ανάδρομος παραμένει σε ένα πολύ βασικό τομέα, αυτόν των προσωπικών σας σχέσεων, προκαλώντας αναταραχές και προβληματισμούς, η μέρα αυτή σας δίνει αισιοδοξία. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω, ή να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας έπνιγαν.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Μία μέρα αισιόδοξη, παρόλο την γενική πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα μπορέσετε εύκολα να τα ρυθμίσετε με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Νέα που θα έρθουν σε σας για κάποια οικονομικά ζητήματα, θα σας δώσουν θετικά αποτελέσματα.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Όλα αρχίζουν σιγά, σιγά να κυλούν με πιο αισιόδοξα μνήματα. Η μέρα αυτή είναι κατάλληλη για να βάλετε σε μία σειρά έναν προσωπικό σας προβληματισμό, για την εξέλιξη μίας σχέσης. Οι εντάσεις που υπήρχαν χθες, σταδιακά θα ηρεμίσουν και πολύ σύντομα θα πρέπει να ολοκληρώσετε και υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Ένα ταξίδι, για επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους θα σας απασχολήσει σήμερα. Ίσως να θελήσετε να μοιραστείτε με δικά σας πρόσωπα κάποια συναισθηματικά σας θέματα που θεωρείτε πολύ σημαντικά. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις πολλές, αλλά οι αποφάσεις για κάτι οριστικό και ουσιαστικό θα γίνει μετά τις 10/10.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Όμορφη και αισιόδοξη μέρα για σας και τα δικά σας πρόσωπα. Δεν θα λείπουν τα καλά νέα από εκεί που δεν πιστεύετε. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να βρεθείτε πολύ κοντά με άτομο που πληρεί πολλά από αυτά που ζητάτε από μια σχέση. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Όμορφη και ήρεμη μέρα. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Κάποια οικονομικά θέματα θα μπουν σε σειρά τον επόμενο μήνα, αυτό μην σκέφτεστε συνέχεια αυτό το θέμα, που από ότι φαίνεται η λύση θα έρθει αργότερα.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, θα σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Οι ψυχικές μεταπτώσεις που θα έχετε και σήμερα, δεν θα κρατήσουν και πάρα πολύ. Οι φίλοι και το πολύ κοντινό σας περιβάλλον, θα σας επαναφέρουν σε μια πιο αισιόδοξη κατάσταση. Ένας περίπατος θα σας κάνει πολύ καλό

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Η σημερινή μέρα είναι πολύ δυνατή σε κοινωνικά θέματα όπως επίσης θα μπορέσετε να αναδείξετε με τον οποιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα σας. Θέματα οικονομικά προχωρούν σήμερα με ποιο ευνοϊκές συνθήκες και πολύ σύντομα θα βρεθούν οι πιο σωστές λύσεις. Προσοχή στην υγεία σας

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες ώστε να αναδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Θέματα συναισθηματικά βρίσκονται σε μια πολύ καλή περίοδο και σήμερα πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις για ένα πρόβλημα που σας είχε στεναχωρήσει. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας δώσει την νίκη που περιμένετε.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Επαγγελματικά θέματα σας έχουν προβληματίσει αυτές τις μέρες θα κάνετε μια ανάπαυλα σε προβληματισμούς και άγχη. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια ιδιόρρυθμη κατάσταση και ψάχνετε να βρείτε την ρίζα του κακού. Πολύ πιθανόν σήμερα να σας ενοχλήσει κάποιο μήνυμα που στην ουσία δεν αξίζει την προσοχή σας.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα πάρει μια αισιόδοξη νότα και πολύ πιθανόν να συναντηθείτε με ανθρώπους που υπάρχει μεταξύ σας εκτίμηση και αγάπη. Το φιλικό περιβάλλον βρίσκεται κοντά σας και ότι προβλήματα υπήρχαν σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επιλυθούν με τον καλύτερο και τον πιο σωστό τρόπο.

 

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Κυριακής”]

Η προσωπική σας ζωή σήμερα θέλει λίγο προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε μετά από έντονες συζητήσεις που είχατε κάνει αυτές τις μέρες. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να αποφασίσετε για σοβαρά θέματα εφόσον και ο ανάδρομος Έρμης σας κάνει να αναθεωρείτε συνεχώς τα καινούργια δεδομένα.

 

 

[/zodia]

[zodia-footer]

[/zodia-footer]

Related posts

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη από την Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Διαβάστε τα Ζώδια της Κυριακής

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live