Η Φωτεινή Βασιλάκη τολμάει με το «Πες το τώρα»!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Μουσική

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η Φωτεινή Βασιλάκη τολμάει…

Μπορεί χρόνια να την αποκαλούν ως την «αρχόντισσα του Αιγαίου», διαθέτοντας μία καθαρόαιμη νησιώτικη φωνή, η Φωτεινή Βασιλάκη μέσα από την ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, θέλησε να δοκιμαστεί και σε άλλα είδη μουσικής, όπου αποδεικνύει το μεγάλο εύρος της φωνής της, ερμηνεύοντας εκτός από νησιώτικα τραγούδια, ερωτικές μπαλάντες, μέχρι και ζεϊμπέκικα.

Προάγγελος της διαφορετικής δισκογραφικής δουλειάς της, αποτελεί το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Πες το τώρα», που πρόκειται για μία ανεβαστική έθνικ ρούμπα. Με τον μοναδικό σολίστ βιολιού Σταμάτη Σαλέα να φέρει την υπογραφή του σε όλο τον δίσκο, τόσο στη μουσική όσο και στην ενορχήστρωση, μαζί με τη Φωτεινή Βασιλάκη συνυπογράφουν και τους στίχους του «Πες το τώρα».

Απολαύστε το:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:
  • e-mail: press@backstage24.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608