Με διευρυμένο ωράριο μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Με διευρυμένο ωράριο από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ θα λειτουργούν κατά τη θερινή περίοδο τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και αφορά σε 85 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, αριθμός όπως αναφέρει μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του 2016, οπότε και ήταν 77 οι χώροι.

Μεταξύ των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων που θα τηρήσουν το διευρυμένο ωράριο των 8π.μ-8.μ.μ είναι: ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακρόπολης, το Ολυμπιείο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο των Δελφών, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ολυμπίας, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Κνωσού, της Φαιστού και της Γόρτυνας, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο της Πέλλας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών,το Φρούριο του Ρίου, η Σπιναλόγκα κ.α.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:
  • e-mail: [email protected]
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608