ΣΟΚ: H Nαταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια για να ζήσει!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Εφτά χρόνια έχουν περάσει από τότε που η  Ναταλία Λιονάκη άφησε τα φώτα της δημοσιότητας για να πάει σε μοναστήρι!  

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας της να της αλλάξει γνώμη η Ναταλία είχε ήδη αποφασίσει. Που βρίσκεται όμως σήμερα η πρώην κοκκινομάλλα; 

Σήμερα, η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται σε Μοναστήρι της περιοχής των Μεγάρων και η μητέρα της μένει στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι προκειμένου να είναι κοντά της όταν εκείνη δεν βρίσκεται στο Μοναστήρι.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές.Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι. Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός.Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.»εξήγησε άνθρωπος που την έχει δει από κοντά.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια πηγή υποστηρίζει πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια  που φτιάχνει η ίδια προκειμένου να ζήσει 

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:
  • e-mail: press@backstage24.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608