Backstage24.gr
Γεύσεις

Σπιτική Μερέντα: Πώς να την φτιάξετε μόνοι σας…

Εύκολη και λαχταριστή…

Υλικά:
25γρ. μέλι…
50γρ. καρυδέλαιο
50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20γρ. κακάο σκόνη
150γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

Διαδικασία:
Στο μίξερ χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Extra: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο

 

Related posts

Κεκάκια γιαουρτιού με μύρτιλλα και λευκή σοκολάτα

supervisor

Σαλάτα με καλαμπόκι, πιπεριές και κρεμμύδι

supervisor

Ρολό κοτόπουλο γιορτινό

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live