Εύκολη και λαχταριστή…
Υλικά:
25γρ. μέλι…
50γρ. καρυδέλαιο
50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20γρ. κακάο σκόνη
150γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
Διαδικασία:
Στο μίξερ χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Extra: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο