Σταμάτης Γονίδης- Βιβή Μαστραλέξη: Έρχεται η πιο ανατρεπτική συνεργασία!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Μουσική

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Συνεργασία έκπληξη από τους δύο καλλιτέχνες.

Έκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση της επερχόμενης συνεργασίας του  Σταμάτη Γονίδη με τη  Βιβή Μαστραλέξη. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει σε ρόλο μουσικοσυνθέτη – στιχουργού και «χαρίζει» στην εντυπωσιακή Βιβή Μαστραλέξη το νέο της τραγούδι.

Έχοντας στο ενεργητικό της δύο δισκογραφικές δουλειές, καθώς και τις επιτυχίες «Είσαι Νινί Ακόμα» και «Λιώνω», η σέξι τραγουδίστρια είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή της στην δισκογραφία. Την είδηση επιβεβαιώνει η ίδια μέσω της σελίδας της στο Facebook, ανεβάζοντας μία φωτογραφία – ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Σταμάτη Γονίδη.

Λεπτομέρειες, όπως το είδος του τραγουδιού, ο τίτλος, καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:
  • e-mail: [email protected]
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608