Backstage24.gr
Γεύσεις

Ανοιχτή τάρτα με πατάτες, γκοργκοντζόλα και δεντρολίβανο

Ιδανικό για όλες τις ώρες!

Υλικά:

300 γρ. πατάτες,

2 κρεμμύδια,

1 κρόκο αυγού,

1 φύλλο σφολιάτας,

120 γρ. κρέμα γάλακτος,

120 γρ. γκοργκοντζόλα,

60 γρ. μασκαρπόνε,

αλάτι,

πιπέρι,

ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Related posts

Φτιάξε ψωμί σικάλεως για ισορροπημένη διατροφή

Αναστάσης Δαφνής

Μαλακά μουστοκούλουρα με πετιμέζι

editor

Σαλάτα με ντοματίνια και καλαμπόκι!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live