Backstage24.gr
Γεύσεις

Γιαουρτογλυκό ψυγείου με βάφλες και κεράσια

Θα ξετρελαθείτε!

Συστατικά
16 βάφλες
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ γιαούρτι
200 γρ τυρί κρέμα
400 γρ πραλίνα φουντουκιού
500 γρ κεράσια
100 γρ ζάχαρη
300 ml νερό
2 κουταλιές νισεστέ
2 βανίλιες

Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε το νερό με το νισεστέ.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα κεράσια (χωρίς κουκούτσια) μαζί με την ζάχαρη και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.

Προσθέτουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξουν.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.

Βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
Απλώνουμε πραλίνα στις βάφλες και κάνουμε μία στρώση σε ταψί 30χ22 εκατοστά.

Βάζουμε την μισή κρέμα, τα μισά κρύα κεράσια και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα μία φορά.
Διατηρούμε στο ψυγείο.

 

Πηγή:Youweekly.gr

Related posts

Μπρουλέ γιαουρτιού με φρούτα

supervisor

Συνταγές με ψάρι για την Κυριακή των Βαΐων!

Αναστάσης Δαφνής

Michelle Obama: Η μυστική της συνταγή για την πιο τέλεια μηλόπιτα

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live