Backstage24.gr
Γεύσεις

Γλυκό ψυγείου με κρέμες και μπισκότα

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι!

Υλικά

1 (ή 1,5) κουτί πτι μπερ (ανάλογα με το πόσο μεγάλο θέλετε να βγει)
1 κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια
1 κρέμα άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
1.300 ml γάλα
ζάχαρη
κουβερτούρα τριμμένη

Εκτέλεση

Παρασκευάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την πρώτη κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες στο φακελάκι.
Θα χρειαστούμε το περιεχόμενο από το φακελάκι γάλα και ζάχαρη.
Σε ένα δεύτερο κατσαρολάκι φτιάχνουμε και την δεύτερη κρέμα.
Σε ένα γυάλινο μπωλ ή σε ένα τσέρκι (ό,τι θέλετε), τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα πτι μπερ αφού τα βουτήξουμε ελάχιστα στο γάλα.
Απλώνουμε τη πρώτη κρέμα, αφήνουμε να σταθεροποιηθεί για 5-10 λεπτά.
Στη συνέχεια βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα.
Απλώνουμε την δεύτερη κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για 40-45 λεπτά περίπου..
Σπάμε από πάνω τα μπισκότα και ρίχνουμε τριμμένη κουβερτούρα.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ακόμα μέχρι να σφίξουν οι κρέμες.

Πηγή:Youweekly.gr

 

 

Related posts

Τραγανό φιλέτο σολομού με πουρέ αρακά

Αναστάσης Δαφνής

Τούρτα λευκής σοκολάτας

paraskevi.eustathiou

Μουσακάς λαχανικών

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live