Backstage24.gr
Lifestyle

Δείπνο του MDA Ελλάς, στο κτίριο «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση»

Την Τετάρτη, 8 Μαϊου 2019 πραγματοποιήθηκε το Δείπνο του MDA Ελλάς, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Ελλάς Φως» του κτιρίου «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση».  

Στο δείπνο παρευρέθηκαν 220 εκλεκτοί καλεσμένοι και Μέλη του Σωματείου στηρίζοντας με τη συμμετοχή και την παρουσία τους το έργο του MDA Ελλάς.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανακοίνωση της έναρξης της δημιουργίας της 1ης  Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων στην Αθήνα,  που θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων, στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσιο» αλλά και την οικονομική ενίσχυση του εγχειρήματος.  Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε διαδραστική συγκέντρωση πόρων η οποία θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για την υλοποίηση της Μονάδας.  Κομβικό σημείο της βραδιάς ήταν η προβολή  video του έργου του MDA, ενώ συγκινητική ήταν η παρουσία εκπροσώπου γονέων-μελών του σωματείου που συνέβαλε στην ενίσχυση του σκοπού. 

ΜΥΡΤΩ ΚΡΟΝΤΗΡΑ, ΑΝΝΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΟΝΤΗΡΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Την βραδιά χρωμάτισε η Ελένη Αράπογλου που ήρθε από την Νέα Υορκη  ειδικά για το MDA,  παρουσιάζοντας ένα Jazz μουσικό αφιέρωμα εμπνευσμένο από τραγούδια που μιλούν για την ελπίδα, τη δύναμη και την αγάπη. Μαζί της οι καταξιωμένοι μουσικοί  Πέτρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο, Ο Αλέξανδρος Δράκος-Κτιστάκης στα τύμπανα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο και ο Στέλιος Χατζηκαλέας στην τρομπέτα.

ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Ένα σημαντικό επίτευγμα του MDA πραγματοποιείται μετά από πολλές προσπάθειες. Πρόκειται για την πρώτη ειδική Μονάδα Νευρομυϊκών Παθήσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου θα παρέχεται ολιστική ιατρική φροντίδα σε πάνω από 300 ενήλικα Μέλη του Σωματείου.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΦΗ ΜΠΑΡΑΝΟΦΣΚΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΡΑΝΟΦΣΚΥ

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:

Medi Prinou

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

KRS Foundation

Creation Event Rentals

Anatol Jewelry

ΠΑΥΛΟΣ The Flower Workshop

Κτήμα Γεροβασιλείου

3  Έψιλον

Sweet Spot

Ecali Club

 

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΒΩΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: MDA Ελλάς τηλ. 210 3616980

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΡΟΥΛΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΛΑΒΙΔΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ
ΡΑΝΙΑ ΒΛΑΧΟΥ ΡΑΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΙΚΟΣ, ΒΑΣΩ ΤΣΙΝΤΖΟΥ

Related posts

Ιωάννα Σαρρή: Ποζάρει με το μικροσκοπικό μαγιό της και ζαλίζει! (ΦΩΤΟ)

paraskevi.eustathiou

Το νέο παλάτι της Αθηνάς Ωνάση! – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Ήρθε το ZOOM στο Instagram – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου