Backstage24.gr
Επικαιρότητα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ KAI ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ -ΑΝΑΦΟΡΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ –ΚΛΗΣΗ

Του Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου του Χρήστου, κατοίκου Γέρακα Αττικής, οδός Κυκλάδων, αριθμ. 71

ΚΑΤΑ

1. Του Πρόεδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα

2. Του Πασχάλη Τσαρούχα Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ

3. Του Α΄ Αντιπρόεδρου και Υπευθ. Τομέα Θεάτρου Κωνσταντίνου Μπιμπή

4. Του Β΄ Αντιπρόεδρου και Υπευθ. Τομέα Οπτικοακουστικών Μέσων και Εφόρου Ακίνδυνου Γκίκα

5. Του Γεν. Γραμματέα Άρη Λάσκου

6. Της Αν. Γεν. Γραμματέα και Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων Δανάης Κατσαμένη

7. Του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Αν. Ταμία Γιάννη Παναγόπουλου

8. Της Ταμία και Συμβ. Ραδιοτηλεόρασης Τέτας Κωνσταντά (Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου)

9. Της Γραμματέας Θεάτρου και Αντεπιστέλλου Μέλους Ο.Ε.Θ., Μάνιας Παπαδημητρίου

10. Του Σύμβ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και Σύμβ. Ελευθέρων και Επιχορηγούμενων Θιάσων Ερρίκου Μήλιαρη

11. Του Σύμβ. Κρατικών Θεάτρων Ζαχαρία Ρόχα

12. Της Γραμμ. Οπτικοακουστικού Καλλιόπης Παναγιωτίδου

13. Του Σύμβ. Κινηματογράφου Μάκης (Ευθύμιου) Παπαδημητρίου

14. Του Μέλους Δημητρίου Καταλειφού,

15. Του Μέλους Δημητρίου Αντωνιάδη,

16. Του Μέλους Ήρας Ρόκου,

17. Του Μέλους Νικολέτας Βλαβιανού,

18. Του Μέλους Σάββα Στρούμπου,

19. απάντων κατοίκων ως εκ της εργασίας τους και της ιδιότητάς τους Αθηνών, οδός Κάνιγγος, αριθμ. 33

——————————————————————————————————-

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε την 23-04-2021 το Σωματείο σας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με υποτιθέμενες καταγγελίες με ταυτοποίηση του προσώπου μου ως καταγγελλόμενου προσώπου. Η ενέργειά σας αυτή είναι άκρως προσβλητική και παράνομη και αντίκειται σε διατάξεις του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων, του αστικού και ποινικού κώδικα αλλά και σε διατάξεις του καταστατικού του ίδιου του σωματείου σας.

Ειδικότερα σας επισημαίνω, σας γνωστοποιώ και σας καλώ να απαντήσετε στα ακόλουθα:

Πρώτον: Σας καλώ να μου γνωρίσετε µε βάση ποιες διατάξεις του καταστατικού του σωματείου σας αποδέχεστε καταγγελίες για πρόσωπα τα οποία δεν έχουν την ιδιότητα του μέλους σας όπως το πρόσωπό μου εν προκειμένω.

Δεύτερον: Σας ενημερώνω ότι η δημοσιοποίηση καταγγελιών με ταυτοποίηση του καταγγελλομένου προσώπου αποτελεί βαρύτατη παραβίαση της νοµοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητά μου.

Τρίτον: Σας επισημαίνω ότι οι αναφορές στην ανακοίνωση που ήδη δημοσιοποιήσατε την 23-04-2021 ότι οι συγκεκριμένες πράξεις φαίνεται να αποτελούν «µοτίβο συμπεριφοράς του καταγγελλομένου προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια – ελευθερία» προσβάλλουν βάναυσα το τεκμήριο αθωότητας του καταγγελλόμενου και γεννούν αστικές και ποινικές αξιώσεις κατά όλων των μελών της διοίκησης σας και πολύ περισσότερο όταν κατά την ρητή παραδοχή της ανακοίνωσης σας είναι δεδομένο ότι εγώ ο ίδιος δεν είμαι µέλος του σωµατείου σας και δεν μπορείτε να κινήσετε κανενός είδους πειθαρχική διαδικασία.

Τέταρτον: Όπως πολύ καλά γνωρίζετε θα χρειαστεί να αιτιολογήσετε ενώπιον της Δικαιοσύνης που θα κληθείτε σε αστικό και ποινικό επίπεδο ποιος είναι ο λόγος που χρειάστηκε να δημοσιοποιήσετε την 23-04-2021 μία απόφαση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών σας που φέρεται να έλαβε χώρα στις 04-04-2021.

Πέμπτον: Όπως πολύ καλά γνωρίζετε και προκύπτει από την ανακοίνωσή σας οι συγκεκριμένες καταγγελίες υποβλήθηκαν στον αρµόδιο Εισαγγελέα έχετε συνεπώς την υποχρέωση να δημοσιοποιήσετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το πόρισμα της εισαγγελικής αρχής επί των καταγγελιών αυτών.

Έκτον: H απειλή που διατυπώνετε στην ανακοίνωσή σας για κοινοποίηση των καταγγελιών στο Υπουργείου Πολιτισμού, στα επαγγελματικά σωματεία και ενώσεις και σε κάθε φορέα του Δημοσίου που χρηματοδοτεί παραγωγές, εφόσον δεν ανακληθεί δημοσίως ως δήλωση εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσας και πολύ περισσότερο εφόσον υλοποιήσετε την εκβίαση σας που νομικώς είναι αστήρικτη και εκτός πλαισίων αρμοδιοτήτων σας θα οδηγήσει εσάς µετά βεβαιότητας ως κατηγορούμενους ενώπιον του Εισαγγελέα και υπόλογους στα αστικά δικαστήρια για την αποζημίωση μου.

Έβδομον: Σας ενημερώνω ότι κάθε δε τυχόν αποστέρηση μου από οιοδήποτε έσοδο από τις παράνομες και αυθαίρετες ενέργειες σας θα έχει ως αποτέλεσµα την ατοµική εναγωγή των μελών της διοίκησης του σωματείου σας που συμπράττουν στην ενέργειες αυτές και την λήψη ασφαλιστικών µέτρων προκειμένου να απαγορευθούν παρόμοιες παράνομες ενέργειες με απειλή χρηματικής ποινής και προσωπικής κράτησης των υπευθύνων. Ο προσχηµατικός χαρακτήρας των αναφορών σας στον οποίο προσπαθείτε να προσδώσετε νομιμοφάνεια µε τις εκβιαστικές ανακοινώσεις σας προκύπτει από το ότι με βάση το περιεχόμενο των καταγγελιών που οι ίδιοι αναφέρεστε η τελευταία

χρονολογείται το 2005 και κατά συνέπεια είναι ανύπαρκτος ο οποιοσδήποτε κίνδυνος τον οποίο προσχηματικά επικαλείστε.

Όγδοον: Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε αντίθεση με τις υποθετικές και παντελώς αναπόδεικτες «βλάβες» των καταγγελλουσών δεδομένη και αυταπόδεικτη είναι η βλάβη του προσώπου μου με τις ως άνω ενέργειες σας για την οποία ρητά επιφυλάσσομαι κατά όλων των υπευθύνων.

Ένατον: Σας επισημαίνω ότι ο παγκόσμιος κολοσσός Google LLC υποχρεώθηκε με δικαστική απόφαση να διαγράψει το σύνολο των αναφορών για τις καταγγελίες σε σχέση με το πρόσωπό μου καθότι οι αναφορές αυτές κρίθηκαν παράνομες, αβάσιμες και αναπόδεικτες, ενώ εκκρεμούνε καταγγελίες από μέρους μου και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ευνόητο είναι ότι μόλις λάβω γνώση των πρακτικών της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΗ στα πλαίσια της οποίας έλαβε χώρα η επαίσχυντη ανακοίνωση και διαπιστώσω ότι υπάρχουν μέλη που δεν συνέπραξαν στην παράνομη ενέργεια, αλλά μειοψήφησαν ζητώντας την τήρηση της νομιμότητας, τον σεβασμό του τεκμηρίου αθωότητας μου, τον σεβασμό της νομοθεσίας για προστασία των προσωπικών δεδομένων και την συμμόρφωση προς την προσφάτως εκδοθείσα δικαστική απόφαση κατά της Google, θα αποσύρω άμεσα όλες τις διαμαρτυρίες και αξιώσεις μου κατά των συγκεκριμένων μελών.

Πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μου διορίζω τον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Αγαπηνό του Τέλλου (ΑΜ/ΔΣΑ12804), κάτοικο Ψυχικού Αττικής, οδός Λεωφ. Κηφισίας, αριθμ. 342.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτούς στους οποίους απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Αθήνα, 25-04-2021

Ο εξωδίκως δηλών

Παρακάτω όλη η Εξώδικη δήλωση της δικηγορικής εταιρείας  Νικόλαος Αγαπηνός και Συνεργάτες ως πληρεξούσιας δικηγορική εταιρεία του Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου κατά των μελών του Σ.Ε.Η

 

SKMBT_C22421042318090

Related posts

Κορωνοϊός – 32 νέα κρούσματα και 2 ακόμα νεκροί στην Ελλάδα

editor

Ο Ψινάκης άνοιξε το… χορό των απολογιών για την τραγωδία στο Μάτι! Ζήτησε προθεσμία

Γιάννης Μαυρίδης

Στέλιος Πέτσας: Θα συνεχιστεί η στήριξη της Πολιτείας σε όλους τους πληττόμενους κλάδους

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live