Backstage24.gr
Γεύσεις

Καγιανάς Παραδοσιακός Με Σύγκλινο Μάνης

Θα ξετρελαθείτε!

Για τον καγιανά θα χρειαστείτε:

6 αβγά
5 ντοματες ώριμες τριμμένες χωρίς την φλούδα ή 1 συσκευασία ντοματά κον κασέ200 γρ σύγκλινο Μάνης, σε κυβάκια
150γρ. φέτα τριμμένη1 Κ.Σ. μαϊντανό
½ φλιτζάνι ελαιόλαδοαλάτι, μαύρο φρεσκοαλεσμένο πιπέρι

Συνταγή
Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και προσθέτετε το σύγκλινο.
Ανακατεύετε μέχρι να βγάλει το λίπος του και προσθέτετε τις ντομάτες.
Ανακατεύετε και σιγοβράζετε τη σάλτσα περίπου για 6-8 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Σπάζετε τα αβγά σε ένα μπολ, τα χτυπάτε πολύ ελαφρά και προσθέτετε τη φέτα τριμμένη, λίγο αλάτι (ή καθόλου αν η φέτα είναι αλμυρή) και πιπέρι.
Ρίχνετε το μίγμα στο τηγάνι και, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ψήνετε μέχρι να πήξουν τα αβγά.
Στο τέλος προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε!

 

Πηγή:petros-syrigos.com

Related posts

Σούσι

editor

Ομελέτα σε 10 λεπτά!!!

Αναστάσης Δαφνής

Χοιρινές μπουκίτσες με κρέμα γάλακτος & μανιτάρια

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live