Backstage24.gr
Γεύσεις

Κλέφτικο στη λαδόκολλα

Με το κλέφτικο στη λαδόκολλα γίνεται το μαριναρισμένο κατσικάκι λουκούμι! Με το που το ανοίγεις, τρελαίνεσαι από τις μυρωδιές του λιωμένου τυριού και των λαχανικών

Υλικά

1 κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
200 γραμ. κεφαλοτύρι
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3 μεγάλες πατάτες
3 χρωματιστές πιπεριές
3 σκ. σκόρδο
1 κ.σ ρίγανη
2 κ.σ. μουστάρδα
μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλ. κρασί λευκό ξερό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λαδόκολλες
σπάγκο

Εκτέλεση
Για το κατσικάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα, κόβουμε σε μερίδες μικρές το ξεκοκαλισμένο κρέας.

Βάζουμε το κρέας σε μεγάλη μπασίνα και προσθέτουμε τα λαχανικά καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ μεγάλα. Ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε καρέ, τα σκόρδα, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κρασί και το αλατοπίπερο.

Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε την μπασίνα και τη φυλάμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες, μέχρι να μαριναριστεί.

Απλώνουμε δύο μεγάλες λαδόκολλες και αδειάζουμε όλο το μείγμα. Κλείνουμε σε μεγάλο πακέτο και δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Βάζουμε μέσα σε ταψί, χωρίς να προσθέσουμε στο ταψί νερό ή άλλο υλικό.

Ψήνουμε για 1 και 15 λεπτά στους 180 βαθμούς C.

Πηγή:.argiro.gr

Related posts

Τι τρώμε πριν από το ερωτικό ραντεβού: Τροφές που σας ανεβάζουν… τη λίμπιντο!

Αναστάσης Δαφνής

Μανταρίνι με σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης!

Αναστάσης Δαφνής

Σεφουκλωτή Νάξου (Νηστίσιμη πίτα με σέσκουλα)

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου