Backstage24.gr
Γεύσεις

Κοχύλια με τέσσερα τυριά στο φούρνο

Θα τα λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κοχύλια, μεγάλα
200 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
150 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
150 γρ. κασέρι, τριμμένο
50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
Αλάτι
Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα κοχύλια βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
Παράλληλα, τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και τα αφήνουμε στη φωτιά, μέχρι να δέσουν ελαφρώς μεταξύ τους.
Έπειτα, αδειάζουμε τα κοχύλια σε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 30Χ20εκ., ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με το τυρί γκούντα, το κασέρι, τη φέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο grill στο δυνατό (ή στις αντιστάσεις πάνω κάτω), μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Τέλος, σερβίρουμε τα κοχύλια ζεστά.
 
Πηγή:giorgostsoulis.com

 

Related posts

Πικάντικα μπιφτέκια τόνου

supervisor

Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί

paraskevi.eustathiou

Γαρίδες σουβλάκι με θυμάρι και σκόρδο

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live