Λιώνει στο στόμα!
Υλικά
4 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
500 γρ κρέμα ζαχαροπλαστικής ρουιαγιαλ
400 γρ μερέντα
3 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
1κ 200 γρ γάλα φρέσκο
200 γρ καρυδόψιχα
200 γρ γλυκό κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο γάλα φρέσκο -προς το χλιαρό- και στη συνέχεια βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα. Αμέσως όταν τα βγάλουμε, τα στρώνουμε με σειρά στο ταψί και στην συνέχεια κτυπάμε το γάλα με τα 3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου (μέχρι να πήξει) και τα στρώνουμε στα μπισκότα.
Προσθέτουμε πάλι μια στρώση και χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την μερέντα για 5 λεπτά.Την απλώνουμε στα μπισκότα αλλά δεν την βάζουμε όλη.
Κρατάμε το μισό, ύστερα βάζουμε άλλη μια στρώση με μπισκότα και βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα που κρατήσαμε.
Ύστερα, κόβουμε τα καρύδια στο μπλέντερ και πασπαλίζουμε όμορφα και ωραία από πάνω.
Τέλος προσθέτουμε το γλυκό κουταλιού.
Πηγή:Youweekly.gr