Backstage24.gr
Γεύσεις

Μοσχαρίσια σουβλάκια με πικάντικη μαρινάδα

Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να συνοδέψουμε τα σουβλάκια με ψητές ή τηγανητές πατάτες.

Υλικά

Για τη μαρινάδα

150 γρ. σκούρα μπίρα
ξύσμα + χυμό από 1 λάιμ
3 κ.σ. κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
1 μικρή, καυτερή πιπεριά
2 σκ. σκόρδου
¼ κ.γ. κύμινο
½ κ.γ. πιπέρι καγέν

Για τα σουβλάκια

1½ κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη σε κύβους 3 εκ.
150 γρ. κόκκινα ντοματίνια
1 κρεμμύδι

Για το σερβίρισμα

ρύζι μπασμάτι με αρακά, βρασμένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος ανακατεύοντας, ώστε να πάει παντού η μαρινάδα.
Κλείνουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή μία νύχτα.
Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος εναλλάξ με τα ντοματίνια και το κρεμμύδι στις σούβλες και τα ψήνουμε σε καυτό BBQ ή στο γκριλ στον φούρνο, με προσοχή, για 20-30 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι με αρακά.

Πηγή:akispetretzikis.com

Related posts

Γλύκανε το έτερον ήμισυ με Fondue σοκολάτας!

Αναστάσης Δαφνής

Συμμετοχή της PORTIOLI – ESPRESSE A.E. στη δημοφιλή έκθεση HOST 2017 στο Μιλάνο

Αναστάσης Δαφνής

Σαλάτα με καλαμάρι και πεπόνι!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου