Μπακαλιάρος τηγανητός με το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρας, σχεδόν αέρινο. Αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε όλοι!
Υλικά Συνταγής
2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα μυστικά)
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
Για το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρας
260 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γλ. κοφτά μπέικινκ πάουντερ
3/4 κ.γλ. αλάτι
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
330 ml μπύρα παγωμένη
30 ml ούζο
2 παγάκια
Για το σεβίρισμα
παντζάρια σαλάτα
σκορδαλιά
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί: