Backstage24.gr
Γεύσεις

Ομελέτα φούρνου με ντομάτα και πιπεριά

Ένα χορταστικό απολαυστικό πρωινό!

Συστατικά
5 αβγά, μέτρια
αλάτι
πιπέρι

1 ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο

θυμάρι, για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί 16 εκ. με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.

Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός μαζί με αλάτι και πιπέρι.

Κόβουμε τη ντομάτα, την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα αβγά.

Προσθέτουμε στο μπολ την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα χειρός.

Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να σφίξει η ομελέτα και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.

Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι.

 

Πηγή:akispetretzikis.com

Related posts

Η Εύη Αδάμ δοκιμάζει την Taste and Diet

editor

Γλυκό ψυγείου με γάλα χωρίς λιπαρά

Γιάννης Μαυρίδης

Σπιτική Μερέντα: Πώς να την φτιάξετε μόνοι σας…

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live