Backstage24.gr
Γεύσεις

Ομελέτα φούρνου

Ένα απολαυστικό -και συνάμα- χορταστικό γεύμα!

Υλικά

5 μερίδες
6 αυγά
2 πιπεριές πράσινες
Ντοματίνια

3 μανιτάρια μεγάλα
Κασέρι, τυρί, όσο επιθυμούμε

Λάδι, αλάτι, ρίγανη μαύρο πιπέρι, πάπρικα

Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες ως τηγανητές, τις αλατίζουμε και τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και πάπρικα.
Τις ψήνουμε στο φούρνο, στο πάνω κάτω, στους 190 βαθμούς, σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια, και κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια.
Τρίβουμε το κασέρι και το τυρί.

Λαδώνουμε ένα άλλο ταψάκι και βάζουμε μέσα τις πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στον αέρα, μέχρι να απορροφηθούν σχεδόν τα υγρά της ομελέτας.

 

Πηγή:cookpad.gr

Related posts

Εύκολη τάρτα σοκολάτα-καραμέλα

Γιάννης Μαυρίδης

8 Λέξεις: Ο Μιχαήλ ενδίδει στην Βικτώρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Σπανακόπιτα με φέτα και φύλλο από ζύμη μαγιάς

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live