Backstage24.gr
Γεύσεις

Παγωτό Μιλφέιγ

Αν έχετε χύμα παγωτό στο ψυγείο, απολαύστε το διαφορετικά! Φτιάξτε αυτό το τέλειο και πανεύκολο επιδόρπιο σε κάθε περίσταση.

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
250 γραμ. παγωτό στρατσιατέλα
ζάχαρη άχνη
κακάο

Εκτέλεση

Ξεκινάμε το παγωτό μιλφέιγ, προθερμαίνοντας πρώτα το φούρνο στους 220ο C στον αέρα.

Στρώνουμε λαδόκολλα στην λαμαρίνα, απλώνουμε τη σφολιάτα στο ταψί και την τρυπάμε παντού με πηρούνι. Ψήνουμε για 10-15′ να ροδίσει. Την αναποδογυρίζουμε και την πατάμε να ξεφουσκώσει. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15′ περίπου έως ότου ροδίσει καλά και γίνει τραγανή . Την αφήνουμε στη σχάρα να κρυώσει.

Με μεγάλο κουτάλι παγωτού, παίρνουμε μπάλες παγωτό και τις ακουμπάμε σε δισκάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Αφήνουμε στην κατάψυξη να σφίξουν καλά.

Σπάμε σε κομμάτια την σφολιάτα (τρίμματα) και κυλάμε μέσα τις παγωμένες μπάλες παγωτού να κολλήσουν σφολιάτα. Τις βάζουμε σε πιάτο, ρίχνουμε τρίμματα σφολιάτας και άχνη ζάχαρη. Γαρνίρουμε με κακάο ή σιρόπι σοκολάτα.

Πηγή: argiro.gr

Related posts

Μοσχαρίσια μπριζόλα με δαμάσκηνα, μαύρη μπύρα και σινάπι

supervisor

Ινδικά κεφτεδάκια

paraskevi.eustathiou

Υγιεινές μπάρες με χουρμάδες

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου