Backstage24.gr
Γεύσεις

Πανεύκολος κορμός ψυγείου με γεύση lila pause

Ένα γλυκό-κόλαση!

Υλικά

Κρέμα Γάλακτος 330ml
Μερέντα 1 βάζο
Amaretto λίγο

Μπισκότα 1 πακέτο πτι μπερ,
Μπισκότα 1 πακέτο oreo,
Σοκολάτα 3 kiss

Σοκολάτα 3 σοκοφρέτες
Σοκολάτα 2 Lila pause
Κακαο λίγο
Τρούφα

Για την γκανάζ

Κρέμα Γάλακτος 200ml
Κουβερτουρα 200gr σοκολάτα με γεύση καραμέλα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος να αφρατέψει και ρίχνουμε τη merenda. Βάζουμε λίγο κακάο, λίγο amaretto και ενσωματώνουμε.
Μετά θρυμματιζουμε μπισκότα, σοκοφρέτες κτλ και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Στρώνουμε σε φόρμα του κέικ με μεμβράνες κ βάζουμε στη κατάψυξη για 3 ώρες.

Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος κ τη ρίχνουμε στη κουβερτούρα να φτιάξουμε το γλάσο.
Ξεφορμάρουμε, βάζουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε το γλάσο κ διακοσμούμε με ότι θέλουμε

 

Πηγή:Youweekly.gr

Related posts

Παστίτσιο θαλασσινών

Γιάννης Μαυρίδης

Ισπανικά tapas

editor

Εργολάβοι

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live