Backstage24.gr
Γεύσεις

Πανσετάκια με ζουμερές πατάτες στη λαδόκολλα

Χοιρινά πανσετάκια με πατάτες baby και μία γευστική μαρινάδα, που θα αγαπήσετε!

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινά πανσετάκια
500 γρ. πατάτες baby, κομμένες στη μέση
2 σκ. σκόρδο, σπασμένες

1 πορτοκάλι, κομμένο στη μέση
3 κ.σ. barbeque sauce
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα πανσετάκια, τις πατάτες, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη barbeque sauce, αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με τα χέρια φορώντας γάντια μιας χρήσης.

Στη συνέχεια, σε ένα ορθογώνιο ταψί διαστάσεων 27Χ20 εκ. απλώνουμε δύο λαδόκολλες σε σχήμα σταυρού, αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ, στίβουμε το πορτοκάλι κι έπειτα, προσθέτουμε τις κούπες μέσα στο ταψί.

Κατόπιν, κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε τα πανσετάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.

Τα τελευταία 30 λεπτά ψησίματος αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, ώστε να πάρουν χρώμα τα πανσετάκια.
Τέλος, αποσύρουμε τα πανσετάκια από τη φωτιά και τα σερβίρουμε ζεστά με τις πατάτες baby.

 

Πηγή:giorgostsoulis.com

Related posts

Γαρίδες Σαγανάκι

supervisor

Σαλάτα κέιλ με μήλα σοτέ

supervisor

Εκμέκ κανταΐφι

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live