Backstage24.gr
Γεύσεις

Πεντανόστιμη σαλάτα με παντζάρι, μήλο και κατσικίσιο τυρί

Θα την λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. παντζάρι βρασμένο, κομμένο σε φέτες

1 κόκκινο μήλο, κομμένο σε φέτες

100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε φέτες

50 γρ. ρόκα, baby

2 κ.σ. καρύδια, ψιλοκομμένα

60 γρ. dressing

Για το dressing:

150 ml ηλιέλαιο

100 γρ. μέλι

40 ml ξύδι βαλσάμικο

1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

Χυμό από 1 πορτοκάλι

Αλάτι

Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το dressing: Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ηλιέλαιο, το μέλι, το βαλσάμικο ξύδι, τη μουστάρδα, το χυμό πορτοκαλιού, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε σε μπλέντερ, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
 
Για τη σαλάτα: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το παντζάρι, το μήλο, το dressing και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας φορώντας γάντια μιας χρήσης ή με κουτάλι.
 
Ύστερα, μεταφέρουμε τη σαλάτα σε ένα πιάτο, πασπαλίζουμε με τα καρύδια, τοποθετούμε στο κέντρο τη ρόκα, τριγύρω τις φέτες κατσικίσιου τυριού και σερβίρουμε
 
Πηγή:giorgostsoulis.com

Related posts

Μανιτάρια κοκκινιστά

editor

Πουτίγκα φράουλας

Αναστάσης Δαφνής

Γεμιστά του πεντάλεπτου

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live