Backstage24.gr
Σχέσεις & Σεξ

Ποια ζώδια “πιέζονται” όταν είναι σε σχέση;

Τα ψιλοπεριμένεις!

Αρκετοί άνθρωποι είναι singles, όχι επειδή είναι άτυχοι στο να βρουν το άλλο τους μισό, αλλά επειδή εν περίοδω σχέσης δεν νοιώθουν ελεύθεροι, πιέζονται και επιστρέφουν και πάλι στο club..των singles.

Ποια είναι τα ζώδια, που νοιώθουν ότι περνούν δύσκολα, όταν έχουν σχέση;

Δες παρακάτω:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυσκολία να συνυπάρξεις με έναν Δίδυμο μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ασυνεπής, να χάνει το στόχο και το σκοπό του ή να μην μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα πράγμα (ή και άνθρωπο) για πολύ καιρό.

Οι Δίδυμοι είναι επίφοβοι στο ν’ αρχίσουν να νιώθουν ότι πνίγονται μέσα στη σχέση, να βαριούνται ή να αγχώνονται. Όταν η σχέση τους έχει κίνηση και τους διεγείρει, είναι υπέροχα άτομα, αλλά όταν έρθει η… ρουτίνα, τα πράγματα γίνονται δύσκολα τόσο για τους ίδιους όσο και για τον/την σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό σε όλους πόσο ζωτική σημασία έχει για τους Τοξότες το να συναντούν νέα άτομα. Οι αρχές της γνωριμίας με ένα άτομο και οι εντυπώσεις που αποκομίζουν συνήθως είναι υπέροχες, αλλά το να βρεθούν σε μακροχρόνια σχέση μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία τους.

Συνήθως έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και τείνουν να φορτώνουν το οποιοδήποτε πρόβλημα της σχέσης στην άλλη πλευρά.

Μερικές φορές ο Τοξότης θεωρεί δεδομένους τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε προβλήματα και δυσκολίες. Είναι πολύ ανυπόμονο ζώδιο και αν μια κατάσταση απαιτεί κάτι παραπάνω από ένα γρήγορο «μπάλωμα», δεν πρόκειται να κάτσει να ασχοληθεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι γνωστός πεισματάρης και τις περισσότερες φορές δείχνει να έχει πρόβλημα με άτομα που διαφωνούν μαζί του ή έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές του.

Ο συμβιβασμός είναι μια κατάσταση την οποία σπάνια θα επιλέξει και αυτό μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό σε μια σχέση.

Δεν είναι απίθανο για τον Ταύρο «να στυλώσει τα πόδια του» και να μη θέλει καν να σκεφτεί ή ν’ ακούσει μια εναλλακτική άποψη. Αυτή η στάση του απέναντι στα πράγματα, δηλ. «ή μαζί μου ή εναντίον μου», μπορεί να κάνει τη σχέση με έναν Ταύρο πάρα πολύ δύσκολη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι από ψυχρός έως προκλητικός σε μια σχέση, εξαιτίας της αδυναμίας του να συναισθανθεί ή να νιώσει συμπάθεια για τα συναισθήματα των άλλων ή μάλλον για τον τρόπο που τα εκδηλώνουν.

Και όμως, απαιτεί ευαισθησία στα δικά του συναισθήματα! Εάν όμως εσύ θελήσεις να εκφραστείς συναισθηματικά και ο Υδροχόος δεν είναι ανοιχτός σε αυτό, τότε μπορεί να νιώσεις ότι είσαι αόρατος/η για εκείνον, ότι δηλαδή ούτε σε ακούει ούτε σε βλέπει καν.

Δεν είναι ότι ο Υδροχόος δεν νοιάζεται. Απλώς η έκφραση των συναισθημάτων δεν περιλαμβάνεται στα δυνατά του σημεία. Δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί και ποια είναι η κατάλληλη αντίδραση εκ μέρους του. Και αντί να προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη, επιλέγει να κρατήσει αποστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και οι Σκορπιοί αγαπούν παθιασμένα, ίσως να είναι πολύ «δύσκολοι» σύντροφοι, επειδή τα συναισθήματά τους μπορεί να αποκτήσουν μεγάλη ένταση, πολύ γρήγορα.

Τη μια στιγμή μπορεί να είναι στοργικοί και να σε φροντίζουν και την άλλη να ζηλεύουν και να σε πληγώνουν. Οι Σκορπιοί είναι πολύ πιο ευαίσθητοι απ’ ότι αφήνουν να φανεί, γι’ αυτό όταν εκδηλώσουν μια εξαιρετικά έντονη συμπεριφορά, μοιάζει σαν να προήλθε από το πουθενά χωρίς να υπάρχει κάποιο ισχυρό έρεισμα.

Επίσης, μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο να ανακαλύψεις την αιτία του προβλήματος που έχει ο Σκορπιός, επειδή κρύβει τα συναισθήματά του με υπερβολική μυστικοπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες όταν αισθανθούν παγιδευμένοι, έχουν την τάση να το παίζουν «θύματα».

Όπως και οι Σκορπιοί, τα συναισθήματά τους μπορεί να κλιμακωθούν πολύ γρήγορα και συχνά οι άνθρωποι αισθάνονται ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην τους ερεθίζουν συναισθηματικά.

Όταν ένας Ιχθύς «είναι στα κάτω του», γίνεται υπερβολικά απαισιόδοξος και αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσει, αφού η σχέση του ούτως ή άλλως έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που θα πληγωθεί (ακόμα κι αν ο ίδιος έχει μεγαλοποιήσει την κατάσταση), του είναι πολύ δύσκολο να δουλέψει λογικά πάνω στο πρόβλημα και μάλιστα μαζί με τον/την σύντροφό του.

Πηγή: astrology.gr

Related posts

Μήπως είσαι μόνη γιατί είσαι επιλεκτική;

editor

Δεν είναι καλός στο σεξ όταν…

supervisor

Εσύ πως θυμώνεις;

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live