Backstage24.gr
Σχέσεις & Σεξ

Σεξ: Αυτές είναι οι φαντασιώσεις που αποκαλύπτουν τι είδους προσωπικότητα είσαι

Πολλές αλήθειες βγαίνουν “στη φόρα”!

Όλοι μας έχουμε τις “καυτές” μας φαντασιώσεις στο σεξ. Άλλες τις έχουμε πραγματοποιήσει και άλλες έχουν μείνει μόνο…στο μυαλό μας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Ισραηλινή ψυχολόγο TraceyCox, οι ερωτικές φαντασιώσεις που έχει το κάθε άτομο, αντικατοπτρίζουν και την προσωπικότητά του.

Δες τι λένε οι φαντασιώσεις σου για σένα.

Φαντασιώσεις με «δέσιμο»

Όπως φαντάζεσαι το συγκεκριμένο έχει να κάνει με την δύναμη.Το ένα άτομο την έχει ενώ το άλλο όχι και αισθάνεσαι να σε ελκύουν και τα 2για διαφορετικούς λόγους το καθένα.Αφενός όταν σε δένουν, βρίσκεσαι εντελώς στο έλεος κάποιου άλλου ατόμου και άρα… δ εν έχεις καμία ευθύνη.Αυτό σημαίνει πως είσαι υποχρεωμένος να απολαύσεις ότι σου κάνει το άλλο άτομο. Ενώ αν είσαι εκείνος που έχει την εξουσία μπορείς ελεύθερα να είσαι απίστευτα εγωιστής

Φαντασιώσεις όπου «κυριαρχείς» έναν άνδρα

Αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στις γυναίκες αλλά και στους γκέι ιδιαίτερα σε εκείνες ή εκείνους που είναι ντροπαλές και ντροπαλοί και δεν ζητούν πολλά στην πραγματική ζωή.Η επιθυμία να είσαι το αφεντικό και να έχεις τον έλεγχο δεν ανήκει μόνο στο ανδρικό φύλο αλλά παρ’ όλα αυτά αντιμετωπίζεται σαν ανδρικό χαρακτηριστικό.Ο σκοπός δεν είναι να «ξεφτιλιστεί» ο εραστής σου αλλά να έχεις μια απόλυτη αίσθηση ελέγχου.

Με «απαγορευμένα» άτομα

Όσο πιο «απαγορευμένο» το άτομο (ο καλύτερος φίλος ή η καλύτερη φίλη του συντρόφου σου ο πατέρας φίλου ή της φίλης σου το αφεντικό σου κτλ)τόσο πιο ισχυρή είναι η φαντασίωση. Το «θέλω αυτό που δεν μπορώ να έχω» είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στον τομέα του σεξ.

Φαντασιώσεις όπου η σύντροφος σου σε βλέπει να κάνεις σεξ με κάποια άλλη

Είσαι τόσο ερωτικός που η σύντροφος σου δεν καταφέρνει να σε καλύψει σεξουαλικά. Το άτομο που θέλει κι άλλο σεξ αντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά ισχυρό σεξουαλικά. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη φαντασίωση πάλι έχει να κάνει με την εξουσία. Αναδεικνύει και μια «κρυμμένη» τάση για επίδειξη.

Φαντασιώσεις όπου «παραπλανείς» κάποια που δεν έχει κάνει σεξ

Πάντα θα θυμόμαστε το πρώτο άτομο που κάναμε σεξ οπότε εκείνοι που θέλουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής είναι αρκετά πιθανό να ικανοποιούνται με μια τέτοιου είδους φαντασίωση.Αν κάποια δεν έχει κάνει σεξ ποτέ θα πρέπει να της μάθουμε ότι ξέρουμε πράγμα που μας βάζει σε μια ανώτερη σεξουαλική θέση όπου σίγουρα δεν θα μας κρίνει το άλλο άτομο.Κοινώς μπορεί να σημαίνει πως κρυφά νιώθουμε σεξουαλικά ανεπαρκείς. Το να κόβεις το νήμα της αθωότητας κάποιου είναι αρκετά ισχυρό διεγερτικό γιατί είναι -σαν- απαγορευμένο.

Δημόσιο ή ημι-δημόσιο σεξ

Αυτό έχει να κάνει με τον θαυμασμό. Το άτομο που το κάνει θέλει να το θαυμάζουν ώστε ο κόσμος που το βλέπει να εντυπωσιάζεται από τις σεξουαλικές του ικανότητες.Σε αυτό έρχεται να προσθέσει το γεγονός ότι είναι παράνομο γεγονός που κάνει τον «δράστη» να νιώθει επαναστάτης μέσα του.

Σεξ με άγνωστη

Αν δεν τους ξέρεις και δεν θα τους μάθεις ποτέ μπορείς να ρίξεις εντελώς τις άμυνες σου. Δεν φοβάσαι μην σε κρίνουν.Αν δεν σε ξέρουν μπορείς να γίνεις κάποιος άλλος. Σεξ που έχει αποβάλει όλο τον συναισθηματισμό αγνά ζωώδες.Στις φαντασιώσεις αυτές πολύ συχνά το άτομο δεν θα έχει καν πρόσωπο. Η οπτική επαφή σημαίνει οικειότητα και η αποφυγή της είναι ένας τρόπος να ικανοποιήσει κανείς την ωμή πρωτόγονη πλευρά του την οποία κρύβει στην καθημερινή του ζωή.

Φαντασιώσεις σεξ με κάποια πολύ μικρότερη ή πολύ μεγαλύτερη

Το σεξ με κάποια αρκετά μικρότερη είναι τεράστια ώθηση για τον εγωισμό κάποιου. Συνεπάγεται πως «το έχει» ακόμα.Το σεξ με κάποια μεγαλύτερη δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Συχνά βλέπουμε τους μεγαλύτερους ως πιο σοφούς πλούσιους, έξυπνους,  ετοιμόλογους και καλλιεργημένους από εμάς.Έπειτα, υπάρχουν και τα λεγόμενα «daddyissues». Οι γυναίκες που φαντάζονται μεγαλύτερους άνδρες ή βγαίνουν μαζί τους, καμιά φορά το κάνουν διότι έχουν θέματα με τον δικό τους πατέρα, κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τους άντρες και τη μανούλα τους. Προσπαθούν να διορθώσουν ότι συνέβη στο παρελθόν, αναπαράγοντας το στο παρόν. Το «spanking» είναι μια αρκετά διαδεδομένη φαντασίωση, ειδικά από τότε που κυκλοφόρησε το 50 shadesofGrey. Ωστόσο έχει και βιολογική προέλευση σαν ένστικτο. Η επιθετικότητα είναι συχνό χαρακτηριστικό στο ζωικό βασίλειο. Κάποια θηλυκά περνούν ωορρηξία μόνο όταν το αρσενικό τα δαγκώσει. Έτσι και οι άνθρωποι έχουν συνδέσει τον πόνο με την ευχαρίστηση. Το να θέλεις να σε χτυπήσουν”,” συχνά προέρχεται και από ένα αίσθημα ενοχής. Πρέπει να σε χτυπήσουν γιατί σου άρεσε κάτι που δεν έπρεπε.

Φαντασιώσεις με στριπτίζ

Η συγκεκριμένη φαντασίωση έχει να κάνει περισσότερο με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα απο τα μάτια των άλλων. Όσο πιο «λάγνα» μας κοιτούν, τόσο πιο καλά νιώθουμε. Το να αποκαλύπτεις το γυμνό σου σώμα σε χειροκροτήματα και επευφημίες σαν φαντασίωση βοηθά να αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα που έχεις με την εξωτερική σου εμφάνιση στην πραγματική ζωή.

Τρίο, Ομαδικό σεξ κτλ

Για τους άνδρες έχει περισσότερο να κάνει με την ικανοποίηση που μπορούν να προσφέρουν σε περισσότερες από μια γυναίκες.Αυτές οι φαντασιώσεις είναι ένας υγιής συνδυασμός περιέργειας, ανάγκης για περιπέτεια και πράγματα “εκτός του συνηθισμένου”.

Φαντασιώσεις όπου κοιτάς άλλους να κάνουν σεξ

Δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν δείχνουν πως οι γυναίκες ερεθίζονται όσο οι άνδρες όταν βλέπουν ερωτικές εικόνες.Το να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν σεξ στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το πορνό καθώς μπορείς να κάνεις πιο ρεαλιστικές συγκρίσεις.Όλοι θέλουμε να νομίζουμε πως είμαστε εξαιρετικοί στο σεξ και το να βλέπουμε άλλους ανθρώπους να το κάνουν μας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα κριτήρια μας.

Πηγή:active-man.gr

Related posts

Το προφυλακτικό του μέλλοντος είναι μικροσκοπικό

supervisor

2 Λόγοι για τους οποίους απιστούν οι γυναίκες!

supervisor

Ο έρωτας με έρωτα περνάει…Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live