Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Υλικά για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ,
1 φακελάκι ξηρή μαγιά,
1 πρέζα ζάχαρη,
1 πρέζα αλάτι,
1 αυγό,
5 κ.σ γάλα χλιαρό,
5 κ.σ ηλιέλαιο,
300 – 400 ml νερό χλιαρό
Υλικά για τη γέμιση:
φέτα, ντοματίνια,
ελιές,
θυμάρι φρέσκο,
ζαμπόν,
διάφορα κίτρινα τυριά,
προσούτο,
μοτσαρέλα,
λίγο βούτυρο λιωμένο
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί: