Backstage24.gr
Γεύσεις

Σνίτσελ κοτόπουλο

Απολαυστικό!

Συστατικά
500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
αλάτι
πιπέρι

Για το πανάρισμα

3 αβγά
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη

1 κ.σ. μουστάρδα
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.σ. κάρι
150 γρ. ψωμί τριμμένο

50 γρ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα

500 γρ. πατάτες baby, βρασμένες

50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
1 κ.γ. ρίγανη
100 γρ. φέτα

1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Μέθοδος Εκτέλεσης
Κόβουμε τα φιλέτα στη μέση εγκάρσια και τα ανοίγουμε.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και χτυπάμε με έναν μπάτη ή ένα σφυράκι για να απλώσουν.
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη.

Για το πανάρισμα

Σε μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε με σύρμα χειρός.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, το κάρι και ανακατεύουμε.
Σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε το ψωμί.

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
Περνάμε διαδοχικά το κοτόπουλο από το μπολ με το αλεύρι, τα αβγά, το ψωμί και μεταφέρουμε στο τηγάνι. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλο το κοτόπουλο.
Ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε στην άκρη.

Για το σερβίρισμα

Ψιλοκόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τις ελιές, τη ρίγανη, τη φέτα σπασμένη, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Πηγή:akispetretzikis.com

Related posts

Κατσικάκι μαρινάτο με μελωμένες πατάτες φούρνου

editor

Τραχανόσουπα με σπιτικό τραχανά

editor

Carrot Cake με επικάλυψη πραλίνας φουντουκιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live