Backstage24.gr
Γεύσεις

Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί

Θα σας τρέχουν τα σάλια!

Υλικά Συνταγής
500 γραμ. ταλιατέλες (1 πακέτο)
300 γραμ. ζαμπόν βραστό ψιλοκομμένο
200 γραμ. κασέρι τριμμένο
200 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
250 γραμ. τυρί κρέμα
400 ml κρέμα γάλακτος light
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τα μακαρόνια ογκρατέν, βράζουμε πρώτα τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά.

Τα βάζουμε σε λαδωμένο, μακρόστενο, πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.

Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος light. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς C για 25-30 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Πηγή:argiro.gr

Related posts

Γεμιστή γαλοπούλα

editor

Pizza Μπακλαβάς: Πίτσα με φύλλο κρούστας!

Αναστάσης Δαφνής

Μπιφτέκια γεμιστά με τομάτα και φέτα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live