Backstage24.gr
Γεύσεις

Ταραµοκεφτέδες

Τα κεφτεδάκια με ταραμά, είναι από τις πιο νόστιμες λιχουδιές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Υλικά

100 γραμ. ταραμάς άσπρος
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος
1 κ.σ δυόσμος ψιλοκομμένος
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε νερό
πιπέρι
αλεύρι για το τηγάνισμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε τους ταραμοκεφτέδες, βάζοντας λίγο λάδι στο τηγάνι για να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον άνηθο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε το μείγμα στο ψωμί και ρίχνουμε μέσα και τον ταραμά (αφού τον ξεπλύνουμε πρώτα με νερό). Ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.

Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες. Μόλις ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές, τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.

Πηγή: argiro.gr

Related posts

Μελιτζάνες στον φούρνο με γιαούρτι και τυριά

paraskevi.eustathiou

Τούρτα μουστάκι

paraskevi.eustathiou

Τάρτα με σοκολάτα και φράουλα

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου