Backstage24.gr
Γεύσεις

Τηγανητά αυγά με μανιτάρια και μαρούλι

Ένα χορταστικό πρωινό για όλη την οικογένεια!

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε κάθετες φέτες

160 γρ. μαρούλι, κατσαρό

4 αυγά, medium

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Κατόπιν, προσθέτουμε το μαρούλι, το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Έπειτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα αυγά, καπακώνουμε το τηγάνι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Τέλος, αλατοπιπερώνουμε εκ νέου και σερβίρουμε.
 
Πηγή: giorgostsoulis.com

 

Related posts

Μπιφτέκια κοτόπουλου πανέ στο φούρνο

editor

Vegan pancakes

Γιάννης Μαυρίδης

Αρνίσια παϊδάκια με φέτα και προσούτο

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live