Backstage24.gr
Lifestyle Media

Υπόθεση Βαρουξή: Ο Δικηγόρος των διδύμων έδωσε ξεκάθαρη απάντηση

Αναμφισβήτητα έχουν δεχτεί αρκετά “πυρά” τόσο για τις δηλώσεις που ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Στη Φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ”, όσο και για την στάση τους προ μηνών στις φράσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother.

Σύμφωνα με το t-life.gr, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης έδωσαν νέες απαντήσεις στο εν λόγω θέμα, διαχωρίζοντας την θέση τους και ξεκαθαρίζοντας την πραγματική διάσταση των γεγονότων:

Ο Παναγιώτης Βαρουξής δηλώνει 

“Εμείς ούτε για πλάκα δεν θα κάναμε κάτι, αν καταλαβαίναμε ότι η κοπέλα συνέχισε και με τον άλλο επειδή δεν είχε καταλάβει”.

Ο Χρήστος Βαρουξής είπε 

“Εγώ μετά την απάντησή μου στην ερώτηση, διευκρίνισα πως φάνηκε πως η κοπέλα είχε καταλάβει ότι ήταν ο αδελφός μου. Αυτό όμως δεν δημοσιεύτηκε και το βίντεο από την εκπομπή που θα το αποδείκνυε έχει κατέβει»

Την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος Στάθης Μητσοκάλης, ο οποίος έκανε την εξής ανακοίνωση:

Όσο αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τη δήλωση των εντολέων μου, των δίδυμων αδελφών Βαρουξή, στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR «στη φωλιά των Κού-Κου»- ότι «διαδοχικά συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποια γυναίκα η οποία δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα» θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

-Αμέσως μετά την απρόσεκτη διατύπωση της απάντησής τους, ο Χρήστος Βαρουξής στον αέρα της εκπομπής διευκρίνισε ότι η κοπέλα προχώρησε σε διαδοχική σεξουαλική συνεύρεση και με τους δύο αφού όμως πρώτα φάνηκε καθαρά πως είχε καταλάβει ότι ο δεύτερος είναι ο δίδυμος αδελφός του πρώτου, συνεπώς κατά τη διάρκεια της πράξης εκδηλώθηκε συναίνεση της.

Τη διευκρινιστική αυτή δήλωση τους όμως, κανένα από τα μέσα που δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις εναντίον των πελατών μου, δεν θεώρησε φρόνιμο να τη δημοσιεύσει.

Η μισή αλήθεια όμως αποτελεί ολόκληρο ψέμα. Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει συναίνεση –η οποία δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί εξαρχής, ως αποδοχή πρότασης, αρκεί έστω να προέκυψε κατά τη διάρκεια της πράξης, αφού η συμμετέχουσα αντιλήφθηκε την αλήθεια και εν συνεχεία έστω προχώρησε με τη βούλήση της- καμία πλάνη της δεν υπάρχει και άρα και καμία παραπλάνηση από τους εντολείς μου.

Αν το ως άνω γεγονός δεν ίσχυε και η κοπέλα το είχε πρώτη φορά αντιληφθεί τώρα, θα μπορούσε κάλλιστα να καταγγείλει ή έστω να διαψεύσει αυτό. Και επειδή μπορεί κάποιος σκεφτεί ότι ίσως απέφυγε αυτό λόγω του φόβου της να εκτεθεί, οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί ότι ο Εισαγγελέας -ο οποίος έλαβε γνώση κι όφειλε αυτεπάγγελτα να διερευνήσει το θέμα- μπορούσε να εξασφαλίσει την ανωνυμία και την προστασία της από κάθε προσβολή της ευπρέπειάς της.

Εφόσον καμία άδικη πράξη δεν διαπιστώθηκε από κανένα αρμόδιο δικαστικό λειτουργό, φαντάζομαι μπορεί να γίνει κατανοητό και από τους δικαστές των social media οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν τους εντολείς μου.
Ο σεβασμός των δικαιωμάτων όλων από κάθε έναν που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του ευαίσθητο, επιβάλλει την αποκατάσταση της τιμής των εντολέων μου, η οποία ελπίζω πως θα αποδειχτεί αρκετή να επανορθώσει και τη ζημία που, λίγο-πολύ, έχουν ήδη υποστεί.

Η συμβουλή μου, τέλος, προς όποιον πραγματικά νοιάζεται για το μεγάλο πλήθος των γυναικών που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα, είναι να μάθουν να «διαχωρίζουν την ήρα από το στάχυ», διαφορετικά η δυναμική που έχει δημιουργηθεί θα αντιστραφεί αποκτώντας χαρακτηριστικά ανορθολογικού αταβισμού.

 

Πηγή:t-life.gr

Related posts

Δειτε τα παρασκήνια της Eurovision

supervisor

Ανατροπή! «Ο Alpha θα δει, αλλά δεν θα πάρει τις κασέτες»

Αναστάσης Δαφνής

Ανανέωσε στο κανάλι του Φαλήρου η Εύα Αντωνοπούλου

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live