Backstage24.gr
Γεύσεις

Φανταστικές αλμυρές κρέπες στον φούρνο

Λιώνουν στο στόμα!

Υλικά

Για τον χυλό
310 γρ. αλεύρι

500 ml γάλα

1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
1 κ.γ. κοφτό αλάτι
1 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

1 αυγό

Για το γέμισμα

20 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα(2 για κάθε κρέπα)
20 φέτες τυρί για τοστ(2 για κάθε κρέπα)

Για το πασπάλισμα

2 κουτιά κρέμα γάλακτος

1/4 τυρί γκουντα τριμμένο

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά του χυλού και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να ενωθούν.

Ζεσταίνουμε ένα τηγανάκι αντικολλητικό και παίρνουμε μια κουτάλα χυλό,τον ρίχνουμε μέσα και κουνάμε το τηγάνι γύρω γύρω για να απλωθεί παντού. Μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά ξεκολλάει εύκολα και γυρίζουμε την κρέπα και από την άλλη πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα.

Μόλις είναι έτοιμες οι κρέπες μας, τις γεμίζουμε με τo ζαμπόν και το τυρ΄θ και τις τυλίγουμε σε ρολάκια. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ωραίο χρώμα.

 

Πηγή:cookpad.gr

Related posts

Φασολάδα με λουκάνικα

editor

Γαρίδες Σαγανάκι

supervisor

Κοτόπιτα με φύλλο γιαουρτιού

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live