Όπως όλα δείχνουν, το Deal θα ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο του, αφού ο ALPHA εξασφάλισε νέο τηλεπαιχνίδι για την season 2021-2022.
Ο λόγος για το “Raid The Cage” το οποίο “κλειδώνει” για την απογευματινή ζώνη του σταθμού. Ωστόσο, να σημειώσουμε, ότι αντίστοιχη προσπάθεια έγινε και την φθινοπωρινή season για τον παρουσιαστή, αναλαμβάνοντας το “Πάνω-Κάτω”, το οποίο δεν καρποφόρησε στους πίνακες τηλεθέασης.
Σύμφωνα με το newsit.gr, στο εν λόγω format του “Raid the Cage”, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις με κάθε σωστή να τους δίνει περισσότερο χρόνο για το… άνοιγμα των πυλών ενός «κλουβιού» που μέσα του υπάρχουν πολλά αντικείμενα. Στο χρόνο αυτό λοιπόν μπορούν να κάνουν… επιδρομή στο «κλουβί» και να πάρουν ό,τι προλάβουν και ό,τι θέλουν… χωρίς να σημαίνει πως… ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Αυτή είναι η… γενική ιδέα της δράσης, καθώς υπάρχουν πολλές δοκιμασίες για να ανοίξει το «κλουβί» και η… επιδρομή να φέρει κέρδη στους διαγωνιζόμενους, ή να αποδειχτεί… μάταια!
Να αναφέρουμε ότι για το Raid The Cage υπήρξαν… και υπάρχουν ακόμα… αρκετοί μνηστήρες στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο καθώς συνδυάζει γνώσεις, τρέξιμο, αγωνία, εκπλήξεις και πολλές ανατροπές, κατατάσσοντάς το στα πιο έντονα τηλεπαιχνίδια δράσης. Δεν είναι τυχαίο που προβάλλεται εδώ και χρόνια με επιτυχία σε πολλές… πάρα πολλές χώρες. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του ALPHA όχι μόνο θέλουν να βγάλουν το «Κλουβί» στον αέρα αλλά έχουν ήδη συζητήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο να το αναλάβει και να το παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο… αρχικά… καθώς εκτιμάται ότι την επόμενη σεζόν θα πάρει τη θέση του Deal στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Άλλωστε, ο Φερεντίνος έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά την τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών και με το Raid The Cage εκτιμάται ότι θα… κλείνονται πολλοί τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA… για να τον δουν να κάνει παιχνίδι… όπως έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά…!