Gossipstory.gr
Celebrities

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του «Άκρως Οικογενειακόν»!

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, η ηθοποιός Σοφία Ολυμπίου.

H ηθοποιός που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, κυρίως από τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν», στην οποία υποδύοταν την Θεία Τζούλια.Η γνωστή ηθοποιός είχε μια σημαντική καριέρα στον θεατρικό χώρο ενώ συμμετείχε και σε πολλά άλλα πετυχημένα σήριαλ, όπως το Δις Εξαμαρτείν, Τρεις Χάριτες, Ντόλτσε Βίτα, 7 Θανάσιμες Πεθερές με τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά Αν υπήρχες θα σε χώριζα το 2007. 

Το πραγματικό της όνομα ήταν Σοφία-Γλυκερία Χαλκιοπούλου και μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια. Πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Χαλκιόπουλος, μητέρα της η ηθοποιός Έλλη Λαλαούνη, παππούς της ο ηθοποιός Νίκος Χαλκιόπουλος & γιαγιά της η ηθοποιός Σοφία Χαλκιοπούλου.

Απ’ την πλευρά της μητέρας της είχε γιαγιά την, επίσης ηθοποιό, Ολυμπία Δαμάσκου-Λαλαούνη. Πρώτος της σύζυγος υπήρξε ο θιασάρχης & ηθοποιός Γιώργος Ολύμπιος, ενώ ο δεύτερός της σύζυγος ήταν ο ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 13:00 στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Related posts

Μ. Χρουσαλά: Τι δώρο πήρε για τον γάμο της Δ. Καμπούρη;

supervisor

Συνάντηση «κορυφής» για Δέσποινα Βανδή και Μαρία-Έλενα Κυριάκου – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει νέο γάμο στη εκπομπή της!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live