Gossipstory.gr
Media

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εξελίξεις “βόμβα” για τον Δούκα στον 3ο κύκλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, ο Δούκας έζησε τον απόλυτο χλευασμό προς το πρόσωπό του, καθώς όλο το Διαφάνι θέλει να εξαφανιστεί από το χωριό.

Έπειτα λοιπόν από το συγκλονιστικό φινάλε, ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε σήμερα στο Πρωινό, σχολιάζοντας τις τελευταίες σκηνές της σειράς καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι με τον χαρακτήρα του στη σειρά:

«Ο Δούκας δεν είναι ένας προβλέψιμος άνθρωπος. Έχει ένα δικό του κώδικα τιμής. Εγώ πιστεύω ότι θα συνεργαστεί με το καθεστώς, αλλά σε επίπεδο επαγγελματικό για τα λεφτά μόνο. Από εκεί και πέρα, ο κώδικάς του είναι συγκεκριμένος και δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Μην ξεχνάμε ότι έχει χάσει άλλα δύο αδέρφια».

«Πιστεύω πως θα δούμε την ανθρώπινη διάθεση του Δούκα. Φυσικά θα τη δούμε αυτή την πλευρά του. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τα παιδιά σου, όταν τα παιδιά σου είναι αυτά που σε διώχνουν δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου, όπως και να έχεις βρει τον τρόπο. Ο Δούκας θα βρει τρόπο να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας».

Related posts

Dima Bilan: Αγνώριστος ο νικητής της Eurovision, 12 χρόνια μετά (ΦΩΤΟ)

editor

Survivor: Δεν άντεξε και λύγισε ο… Αγγελόπουλος! -(video)

supervisor

Ποιοι θα βρεθούν απόψε στο σπίτι των Καρντάσιανς ;

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live