Gossipstory.gr
Media

Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Τα δάκρυα του μοντέλου και η επιθυμία της να φύγει από το «Μy Style Rocks».

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το «My Style Rocks». Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή το «Πρωινό», ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Δήμητρα Αλεξανδράκη τσακώθηκαν άσχημα στο γύρισμα της περασμένης Κυριακής για το Gala που θα δούμε την ερχόμενη Παρασκευή. Ο κριτής του ριάλιτι μόδας φέρεται να μίλησε πολύ άσχημα στην παίκτρια, σε σημείο που εκείνη έβαλε τα κλάματα και επιθυμεί να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

«Την Κυριακή έγινε το γύρισμα για το gala που θα δούμε την Παρασκευή, με θέμα Red Carpet. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε άσχημα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα. Έγινε μεγάλη φασαρία και διακόπηκε το γύρισμα. Η Δήμητρα έκλαιγε στην προετοιμασία για το καινούριο επεισόδιο, δεν ήθελε να μείνει στο My Style Rocks. Την έπεισε η παραγωγή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν τα κορίτσια, τα οποία την συμπαθούν πάρα πολύ. Η ίδια είπε ότι “δεν με νοιάζει, δεν το κάνω για τα λεφτά, έχω έξω δουλειές, βγάζω χρήματα”. Έχει πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά», είπε  χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Στην κορυφή η τηλεθέαση για Λιάγκα-Σκορδά – Πτώση για την Ντορέττα

Αναστάσης Δαφνής

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Λευτέρη Πανταζή το Σάββατο 17 Απριλίου

Γιάννης Μαυρίδης

Χάρης Συντζάκης: “Κλειδώνει” για το Bachelor 2

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live