Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Άρης Μακρής: Διαψεύδει την Μαρία Ιωαννίδου – Για άλλο λόγο αποχώρησε από το “Κλουβί με τις Τρελές” (BINTEO)

Ξεκαθάρισε τη θέση του!

Χθες, η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη της στο Πρωινό του Ant1 αποκάλυψε ότι ο Άρης Μακρής δεν ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία του στην πολυαναμενόμενη παράσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου καθώς ζήτησε 1 εκατομμύριο.

Ο τραγουδιστής σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και διέψευσε την εν λόγω πληροφορία, λέγοντας τα εξής:

«Γενικά, το κριτήριο μου σε όποια δουλειά είναι να κάνω, είναι το πόσο χαρούμενος θα είμαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, από ποιους συνεργάζομαι, από το έργο… Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω και γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω.

Επειδή οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές, θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη Οκτώβρη και θα είναι Τετάρτη με Κυριακή και ξέρω πόσο σε κόβει από άλλα πράγματα που θέλω να κάνω αυτή τη σεζόν, ήθελα τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η δουλειά σε κάτι που θα μου έδινε χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα».

Related posts

Θλίψη στο ελληνικό ραδιόφωνο: Πέθανε ο Δημήτρης Μαχαίρας

Γιάννης Μαυρίδης

Η Α.Ηλιάδη μιλά για τους γιους της!

Αναστάσης Δαφνής

Έφη Αναστασοπούλου: «Η παραγωγή του My Style Rocks δεν μας άφηνε να κάνουμε διάλειμμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live