Gossipstory.gr
Lifestyle

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρης της έχει γενέθλια και της ευχήθηκε δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία!

«Είναι η Μονάκριβη μου και έχει σήμερα Γενέθλια»

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Έλενα Ασημακοπούλου καθώς, έχει γενέθλια η κόρη της. Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια με τον Μπρούνο Τσιρίλο και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Μαρία Ροζαλία όπου σήμερα γίνεται 9 ετών.

Έτσι, η ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων της μικρή της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της κόρης της ενώ σχολίασε στη λεζάντα:

«Είναι ευγενική,ευαίσθητη,φιλότιμη,παιχνιδιάρα,δραστήρια,έξυπνη,όμορφη,χαρούμενη….Είναι η Μονάκριβη μου και έχει σήμερα Γενέθλια!!! Με πολύ χαρά σηκώθηκε,ετοιμάστηκε για το σχολείο πήρε τα γλύκα της και πήγε να Κεράσει τις Φίλες και τους Φίλους της!!! Αυτή είσαι και έτσι να παραμείνεις Αγάπη μου στην Ζωή σου!!! Σε υπέρ ΑΓΑΠΩ Μωρό μου!!! Χρόνια σου πολλά!!!»

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Είναι ευγενική,ευαίσθητη,φιλότιμη,παιχνιδιάρα,δραστήρια,έξυπνη,όμορφη,χαρούμενη….Είναι η Μονάκριβη μου και έχει σήμερα Γενέθλια!!!❤️❤️❤️ Με πολύ χαρά σηκώθηκε,ετοιμάστηκε για το σχολείο πήρε τα γλυκα της και πήγε να Κεράσει τις Φίλες και τους Φίλους της!!! Αυτή είσαι και έτσι να παραμείνεις Αγάπη μου στην Ζωή σου!!! Σε υπέρ ΑΓΑΠΩ Μωρό μου!!! Χρόνια σου πολλά!!! ❤️❤️❤️ #mylife #mylove #myeverything #happybirthday

A post shared by ????? ????????????? (@elena_asimakopoulou) on

Related posts

Αθηνά Οικονομάκου: Στη Μύκονο με το σύντροφο της – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Paparazzi: Το BS24.gr στα γυρίσματα του “Μπρούσκο”

supervisor

Survivor 24/6 – Ελίζαμπεθ Ελέτσι: “Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε σ@ξ στο Survivor”

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live