Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Αθηναΐς Νέγκα: “Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση…” (BINTEO)

Τι δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα ;

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐδα Νέγκα, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει κολλήσει τον κορωνοϊό.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε, μερικές μέρες αργότερα, στην απογευματινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

“Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές με τα παιδιά μου και τον άντρα μου, δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι.

Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα. Έχω 8 μέρες πυρετό κάτω από 38, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι βαρύ αλλά αυτό που εγώ δεν έχω ξαναζήσει είναι μια τέτοια διάρκεια. Επίσης δεν έχω όρεξη να φάω”

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Επίδειξη Μόδας Olga Karaververis “Opera Divas” Collection S/S 2019 στο Caravel

editor

Φώτος Πιττάτζης και Νικολέττα Καρρά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

editor

«Πάλευα» επί 8 χρόνια με την κατάθλιψη

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live