Gossipstory.gr
Lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι αποκάλυψε η κόρη της Σοφίας Βόσσου!

Το περασμένο Σάββατο ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Ευτυχώς όμως η υγεία του βελτιώνεται συνεχώς, ενώ θα παραμείνει μερικές μέρες ακόμα στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και την Ντορέλλα Μπαμπαλού μίλησε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, η Ερασμία Μάνου, η οποία ανέφερε:

«Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως, όλα είναι μία χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση, οπότε ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος, είναι όλα καλά.Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε, πήγα και τον είδα λίγο. Είμαστε κοντά του όλοι, ο γιος του και είμαστε χαρούμενοι, γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο. Σίγουρα η στεναχώρια θα έχει παίξει ρόλο, υποθέτω, έτσι όπως λένε όλοι οι άνθρωποι, ότι μας βρίσκει έτσι σε μια πιο αδύναμη στιγμή, αλλά εντάξει».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Η σέξι Χριστίνα του «Ε» ξαπλώνει με «καυτό» μαγιό! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Τελικά είναι ξανά έγκυος η Καραβάτου; Τα συμπεράσματα δικά σας… – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live