Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Αποκλειστική Συνέντευξη – Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διαφορετικότητα – Είμαι ένας άντρας ξεκάθαρος» (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν από τα πρόσωπα που σχολιάστηκε αρκετά το 2020. Η αποβολή του από το Big Brother καθώς και φράσεις που χρησιμοποίησε στο σπίτι, έκαναν μία μεγάλη μερίδα τηλεθεατών να εναντιωθεί προς το πρόσωπό του, λαμβάνοντας «πυρά» τόσο για τον εαυτό του, όσο και προσβλητικά μηνύματα για την οικογένειά του.

Ο ίδιος, αργότερα σε βίντεο του, ξεκαθάρισε την δική του θέση, κάτι που φάνηκε να βρίσκει σύμφωνη μία μάζα κοινού.

Τελικά, πόσο ρόλο έπαιξαν τα μονταρισμένα πλάνα των καθημερινών επεισοδίων στην τηλεόραση και η επιλεγμένη αναπαραγωγή (και διακοπή εν τέλει) του Live Streaming;

O ίδιος εξηγεί…

1.Στο βίντεο εισαγωγής του Big Brother ανέφερες επί λέξει τα εξής: “Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους γκέι. Δεν θέλω να μου τρίβονται…». Σε βίντεο όμως που δημοσιοποίησες μετά την αποβολή σου, ανέφερες ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη σε ενοχλήσουν.

Η άποψη μου για τους γκέι είναι ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά το βίντεο ήταν κομμένο. Είχαν αρκετές ερωτήσεις και φυσικά για να γίνει τηλεθέαση, θα έπιαναν αυτό που θα είχε ενοχλήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της κοινής γνώμης. Άρα η ερώτηση ήταν αν εγώ, έχω πρόβλημα. Που δεν έχω. Και φυσικά δεν ακούστηκε αυτό. Αν φτάσουν στο σημείο (οι ομοφυλόφιλοι) να με ενοχλήσουν, πάρα την θέληση μου, καλύτερα μακριά. Αυτή ήταν η απάντηση μου αλλά φυσικά προβλήθηκε όπως έπρεπε για αυτούς να προβληθεί ώστε να γίνει πάταγος.

Α. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι συμμετείχες στο παιχνίδι με 2 -ανοιχτά- gay αγόρια (Νίκος Παπαπαύλου και Θέμης Κανέλλος) ποια θεωρείς ότι ήταν η άποψη τους όσο ήσουν στο σπίτι και τώρα που έχει ολοκληρωθεί;

Όσον αφορά τον Θέμη και τον Νικόλα -είτε εντός είτε εκτός παιχνιδιού- αυτό είναι μία ερώτηση που πρέπει να κάνουμε σε αυτούς. Όχι σε εμένα. Γιατί εγώ ούτε μέσα ούτε εκτός σπιτιού,  είχα πρόβλημα. Ίσως να μην έχουμε κοινά για να κάνουμε παρέα.

2.Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί σεξιστικά/προσβλητικά σχόλια στο Big Brother, τα οποία δεν πήραν τόση έκταση. Μάλιστα έχεις αναφέρει ότι όλα τα Live Streaming είναι καταγεγραμμένα σε στικάκι. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι ο “Μεγάλος Αδελφός» καθώς και η παραγωγή, δεν πήρε ανάλογες αποφάσεις στους πρώην συμπαίκτες σου, παρά μόνο σε εσένα;

Όσο ήμουν μέσα -αλλά και μετά-, επειδή έβλεπα το Live Streaming, όσο έπαιζε, έχω μάθει πως οι συμπαίκτες μου έχουν πει πολύ χειρότερα από αυτά που είπα εγώ. Μια λέξη είπαμε και καταδικαστήκαμε. Από εκεί κατάλαβα και πόσο μεγάλη δύναμη έχουν τα social media. Δεν θεωρώ όμως ότι ήταν απόφαση της παραγωγής και του Big Brother -γιατί αυτοί θέλανε οπωσδήποτε να με κρατήσουν μέσα-. Αυτό φάνηκε με τα 30αρια που έκανε στην αρχή και 12% όταν έφυγα. Ξέρανε ότι είχα να δώσω, για αυτό με επέλεξαν από τα castings. Το θέμα έφτασε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος διέταξε το κανάλι να πάρει θέση. Η μόνη θέση που μπορούσε να πάρει ήταν να με διώξει.

3.Κατά καιρούς σχολιάστηκε η σεξουαλικότητά σου εξαιτίας του υπερβολικού -σύμφωνα με αρκετούς- ανδρισμού και του έντονου χαρακτήρα σου. Ωστόσο, εσύ δεν έδινες «τροφή» για την προσωπική σου ζωή. Τελικά ποια είναι η δική σου άποψη στο παραπάνω θέμα;

Όσον αφορά την σεξουαλικότητά μου και τον ανδρισμό μου, -αν έχουν αναφέρει κάτι τα δημοσιεύματα και τα social media-, έχω να πω ότι είμαι ένας άντρας ξεκάθαρος. Μου αρέσει το ωραίο, να προσέχω την σύντροφό μου. Μου αρέσει η γυναίκα, μου αρέσουν οι άνθρωποι. Μου αρέσει να περνάω καλά. Από εκεί και ύστερα δεν είμαι αυτό που παρουσίασαν, γιατί μπορούμε να ρωτήσουμε τα κορίτσια που ήταν μέσα στο παιχνίδι, αν ποτέ ενόχλησα εντός ή εκτός σπιτιού.

4.Αν και το παιχνίδι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, αρκετοί από τους παίκτες έχουν κρατήσει επαφές και έχουν δημιουργήσει φιλίες (π.χ Γρηγόρης Τσεκούρας και Ζακ Ιωαννίδης). Ωστόσο εσύ -απ’ όσο έχουμε αντιληφθεί- δεν έχεις καταφέρει να αναπτύξεις σχέσεις με κάποιους από αυτούς. Αυτό συνέβη λόγω δικής σου επιλογής ή πιστεύεις ότι οι ίδιοι έχουν επηρεαστεί από το θέμα της αποβολής σου;

Όσον αφορά τις παρέες με τα παιδιά μέσα και έξω, με αυτούς που δέθηκα μέσα -γιατί να σημειώσω ότι με κανένα από τα παιδιά δεν είχα θέμα- ήταν ο Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής που έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από οποιονδήποτε εκεί μέσα (οι οποίοι με βρήκαν από την επόμενη μέρα όταν βγήκαν), με τη Ράνια, τον Jay Prodan,τον Νίκο Ζέκο, την Ραΐσα, τον Γρηγόρη, τον Αντιδήμαρχο, τον Δημήτρη Πυργίδη, την Χριστίνα Ορφανίδου και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Φυσικά έχω στείλει και στα άλλα παιδιά. Να είναι καλά και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία.

5.Η αποχώρησή σου από την εκπομπή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media. Λεπτομερώς, πως έγινε η όλη διαδικασία και πότε κατάφερες να πας -εξαιτίας του έντονου σάλου από τον κόσμο- στους δικούς σου ανθρώπους;

Δεν το περίμενε κανείς. Δεν ξέραμε καν τι είχε συμβεί για να ξέρατε και εσείς. Με κάλεσαν στο Δωμάτιο Επικοινωνίας. Μου λένε «Είπες αυτό», χωρίς να μου δώσουνε ένα βίντεο – όπως είχαν δώσει στα άλλα παίδια σε αμφισβητούμενες φάσεις-.

Μου λέγανε «Είπες αυτό, …Βγες έξω… Απολογήσου… Μπες μέσα». Και λέω για να απολογηθώ και να στηριχτώ σε ένα κομμάτι, να δω τι έχω πει και πως το έχω πει. Δεν είδα ποτέ κανένα βίντεο.  Σαν να σου βάζουν ένα έγκλημα που ποτέ δεν έχεις κάνει. Σαν να πρέπει να πας στο δικαστήριο και να υποστηρίξεις τον εαυτό σου. «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι» μου είπαν.

Πήγε 23.50, έφυγα, με πήγανε σε ένα ξενοδοχείο και την επόμενη μέρα το μεσημέρι, έφυγα στο αεροδρόμιο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα από κανέναν.  Ήταν όλα στα social media. Εγώ κυκλοφόρησα στην Κρήτη και ήμουν από την 1η μέρα έξω -άσχετα με  πολλά δημοσιεύματα που έβγαζαν ότι είμαι κρυμμένος και φοβάμαι-. Δεν φοβήθηκα λεπτό, ήμουν με το πρόσωπο μου ανοιχτό και έτοιμος να εξηγήσω το οτιδήποτε σε οποιονδήποτε. Όλα ήταν πίσω από τα social media, όπου ο τροχός γύρισε πλευρά κατά 80% και ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει. Μιλάμε πλέον για μια ανθρωποφαγία, δικαστές -άνευ προηγουμένου- πίσω από το πληκτρολόγιο και συνωμοσιολόγους. Το είπα, το έκανα, έγινε. Φάνηκε η αλήθεια και προχωράμε. Δεν κρύφτηκα όμως ποτέ.

6.Έχεις δημοσιεύσει σε σχόλιο σου στο Instagram, ότι η Άννα Μαρία σε έχει μπλοκάρει από το εν λόγω μέσο. Πότε το αντιλήφθηκες και αν θεωρείς ότι στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο το επάγγελμά της ως δικηγόρος;

Αντιλήφθηκα ότι με μπλόκαρε την βραδιά που κέρδισε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί της. Αν και αυτή μου είχε κάνει 2 φορές επίθεση στο σπίτι. Έχει πει για μένα πράγματα πίσω από την πλάτη μου, τα οποία τα έμαθα. Φυσικά και μου απολογήθηκε η ίδια για αυτά.

Ήθελα όμως να της στείλω συγχαρητήρια για την νίκη της. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Να είναι καλά η κοπέλα ό, τι και να κάνει.

Β. Για ποιο λόγο, κατά την γνώμη σου, έχεις λάβει την υποστήριξη από τον Χρήστο Βαρουξή και Jay Prodan -κάτι που έχουν αναρτήσει και δημόσια-;

Ο Χρήστος είναι αδελφός. Από την 1η μέρα που κοιταχτήκαμε στα ματιά με αυτό το παιδί είπαμε ότι εμείς οι 2 θα περάσουμε πάρα πολύ καλά, θα προχωρήσουμε εδώ μέσα. Ήταν ένα παιδί το οποίο ότι και να έλεγα γελούσε. Είναι καλόψυχος. Όταν έφυγα, στις 10 μέρες, με είχε τόσο μέσα του και έκλαιγε. Επίσης και με τον Jay, κάτσαμε και συζητήσαμε μία μέρα.

Μου είπε κάποια πράγματα. Είχα σεβαστεί στο πρώτο αγώνισμα -που δεν ήθελε να πάει με κοπέλα, γιατί είχε την σχέση του- και έτσι ανέβηκα εγώ στον πάσσαλο. Και μετά που άκουσε κάτι, το οποίο νόμιζε ότι το είχα πει εγώ, στεναχωρήθηκε. Ήρθαμε το συζητήσαμε, -δεν το είχα πει εγώ- και κατάλαβε το παιδί ότι είμαι δίπλα του και ούτε ρατσιστής είμαι ούτε σεξιστής. Τον στηρίζω και με στηρίζει.

7.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ουκ ολίγες φορές την επιθυμία να συνομιλήσει μαζί σου, κάνοντας ίσως την 1η σου τηλεοπτική συνέντευξη. Πως σου φάνηκε η πρόταση που έκανε στον τηλεοπτικό αέρα και αν θα επιχειρήσεις να μιλήσεις κατ’ ιδίαν μαζί του;

Ο κος Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά ο άνθρωπος με τόσα τηλεοπτικά shows, φυσικά κατάλαβε το τι είχε γίνει και το τι ανθρωποφαγία μπορέσει να πέσει από μια τηλεόραση και από τα social media. Φυσικά και μίλησα μαζί του -όπως είχαμε μιλήσει και την πρώτη μέρα πριν μπούμε στο ξενοδοχείο (κάτι που έκανε με όλα τα παιδιά)- και από τότε (και μέχρι τώρα) ο άνθρωπος αυτός για μένα είναι σε τεράστια εκτίμηση.

8.Ο Στέλιος Χανταμπάκης δέχθηκε πολλά «πυρά» του κοινού στο Survivor 1 (για τον ΣΚΑΙ), ωστόσο κατέκτησε την 1η θέση στο Nomads την επόμενη χρονιά. Αρκετοί μάλιστα τόνισαν ότι ήταν σαν να «εξιλεώθηκε» για την συμπεριφορά του. Πιστεύεις, ότι αξίζεις και εσύ μία τέτοια ανάλογη ευκαιρία;

Και εγώ θα ήθελα να πάω σε κάποιο παιχνίδι, γιατί εμένα στα πρότυπά μου και στο δυναμικό μου είναι πιο κοντά ένα μαχητικό παιχνίδι όπως π.χ Survivor-Φάρμα, για να δείξω τις αντοχές μου και την ποιότητα μου. Φυσικά και θα ήθελα να πάω, να προβάλλω στον κόσμο ότι «Κοιτάξτε αυτός είμαι, δεν είμαι αυτός που νομίζετε ή αυτός που σας δείξανε» Πολύ θα ήθελα να δικαιωθώ.

9. Ποιοι είναι οι στόχοι σου επαγγελματικά για το 2021 και ποιο ήταν το μάθημα ζωής που σου έδωσε η εκπομπή;

Ετοιμάζω κάτι αυτή την περίοδο. Όσο για το Big Brother, μου δίδαξε ότι κάποιοι μπορούν να σε κρίνουν από μία λέξη και κάποιοι άλλοι, όταν τους χρειάζεσαι, αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικά δίπλα σου.

Related posts

Μίνα Αρναούτη: Ξανά στο νοσοκομείο – (φωτο)

supervisor

Απίστευτο! Πόσο ζυγίζει το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου;

Αναστάσης Δαφνής

Άγριες Μέλισσες: “Να καεί στη κόλαση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live