Gossipstory.gr
Lifestyle

Ασημίνα Χαρίτου: Η ανάρτηση της για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο (ΦΩΤΟ)

“Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή…”

Mε δυο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ασημίνα Χαρίτου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στην Κατερίνα Ζαρίφη, τον Νίκο Μουτσινά και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του «GNTM» αποθέωσε την Κατερίνα Ζαρίφη ενώ προκάλεσε τον Παύλο Σταματόπουλο να την καλέσει στην εκπομπή του.

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο» έγραφε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της η Ασημίνα.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

 

Related posts

Μιχάλης Μουρούτσος: Αυτή είναι η νέα του κοπέλα (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Δείτε την πανέμορφη σύζυγο του Νίκου Γκάλη! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Κατερίνα Καινούριου: Το όλο νόημα μήνυμα της στο instagram-(φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live