Gossipstory.gr
Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: «Η Ρούλα Κορμηλά με εκνεύρισε όταν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη»

Η αγαπημένη ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και για την κόρη της.

«Δεν είδα όλη την συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά. Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς  το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά. Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη» δήλωσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά την κόρη της και μια πιθανή συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι μόδας, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε με χιούμορ πως «αρχικά θα τσακονώταν με όλους! Δεύτερον, δεν θα το άντεχε! Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Το συγκινητικό μήνα του Κ.Σκορδάλη για τον αδερφό του!

Αναστάσης Δαφνής

Η Ζήνα Κουτσελίνη τα “χώνει” για ακόμα μια φορά στον Ουγγαρέζο!

Αναστάσης Δαφνής

Έλενα Γαλύφα: Το νέο βίντεο της fashion blogger για τη Μύκονο “ρίχνει” το διαδίκτυο! -(video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live