Gossipstory.gr
Υγεία & Ομορφιά

Γνωρίστε τα νέα προϊόντα της SkourasMed για λείο και λαμπερό πρόσωπο!

Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς. 

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις. 

Tα SkourasMed παρασκευάζουν το μαγικό της αντιγήρανσης! Τον ορό 1% Pure Retinol 30ml με υψηλής καθαρότητας ρετινόλη ενκαψυλιωμένη από κερί carnauba, που επιτρέπει την ταχύτερη διαδερμική διείσδυση και μειώνει το κίνδυνο ερεθισμών του δέρματος. Ο ορός 1% Pure Retinol χαρίζει άμεσα αποτελέσματα γιατί καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, μειώνει την ένταση και το βάθος των ρυτίδων, ενώ αντιμετωπίζει δραστικά τις δυσχρωμίες και τους ερεθισμούς του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το δέρμα μας αναδομείται και αποκτά μεταξένια υφή, λάμψη και τέλεια χρωματική ομοιομορφία. Μετά από καθαρισμό με το Refreshing Cleansing Gel, εφαρμόστε δύο τρεις σταγόνες στο πρόσωπο μόνο το βράδυ αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και περιμένετε λίγο μέχρι να απορροφηθεί. Αρχικά εφαρμόστε το βράδυ 1 φορά την εβδομάδα και αυξήστε τη χρήση μετά από 2 εβδομάδες στις 2 φορές. Για όσο θα χρησιμοποιείτε το 1% Pure Retinol, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το αντηλιακό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Tα SkourasMed διαθέτουν επίσης στην σειρά καλλυντικών τους, τον ορό υαλουρονικού οξέος Hyaluronic Acid Supreme Hydration! Έναν ορό προσώπου με βαθιά ενυδατική δράση και συσφικτική ιδιότητα. Το Hyaluronic Acid Supreme Hydration δημιουργεί ένα ανθεκτικό, συνεχές και τρισδιάστατο φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος και υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ ενσωματωμένο σε εξειδικευμένο φυτικό εκχύλισμα, βελτιώνουν άμεσα το ανάγλυφο του προσώπου «γεμίζοντας» τις ρυτίδες εσωτερικά. Προστατεύει τα δερματικά κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και διεγείρει τον σχηματισμό κολλαγόνου. Το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος, γίνεται ορατά πιο ελαστικό και ανακτά την πυκνότητα και την λάμψη του. Το Hyaluronic Acid Supreme Hydration εφαρμόζεται καθημερινά, πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό, μετά τον καθαρισμό με το Refreshing Cleansing Gel και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής Collagen Correct & Lift. 

Η πιθανότητα εμφάνισης κηλίδων από την UV ακτινοβολία μειώνεται σημαντικά με την χρήση της Vitamin C, γιατί αποτρέπει τη φθορά των κερατινοκυττάρων και του DNA από την επίδραση της UVA & UVB ακτινοβολίας. Ο ορός Vitamin C Antioxidant Serum των SkourasMed είναι ο μοναδικός ορός βιταμίνης C με τόσο υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης (30%) σε σταθερή λιπόφιλη μορφή, που προσφέρει 3 φορές ταχύτερη απορρόφηση από το δέρμα & 12 φορές πιο εντατική παραγωγή κολλαγόνου. Είναι ο πλέον δραστικός ορός για τη σύσφιξη του δέρματος, την αντιμετώπιση των χρόνιων πανάδων και των δυσχρωμιών. Μετά από κάθε χρήση η επιδερμίδα αναπνέει, γίνεται εντυπωσιακά πιο λαμπερή και σφριγηλή, με υγιή όψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Μετά από τον βραδινό καθαρισμό, εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα από τον ορό Vitamin C Antioxidant Serum σε ολόκληρο το πρόσωπο περιμένοντας λίγο να απορροφηθεί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην ξεχνάτε ποτέ να χρησιμοποιείτε το αντηλιακό Protect & Hydrate SPF 30. 

Γνωρίστε τα νέα προϊόντα της SkourasMed για λείο και λαμπερό πρόσωπο, χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Πραγματοποιήστε τις παραγγελίες σας στο e-shop www.skourasmed.com/cosmetics

 

Related posts

Το concept store Graffito σας περιμένει για τις γιορτινές σας αγορές!

Γιάννης Μαυρίδης

Αυνανισμός: Τα 4 σημάδια που αποδεικνύουν ότι το έχεις παρακάνει

Γιάννης Μαυρίδης

10 tricks για σένα που βαριέσαι να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live