Gossipstory.gr
Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Η αφιέρωση της για την Δέσποινα Βανδή! (ΦΩΤΟ)

Τα όμορφα λόγια της τραγουδίστριας!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις τραγουδίστριες που έχουν ένα πολύ μεγάλο φαν κλαμπ ενώ είναι πολύ αγαπητή τόσο στο κοινό.

Ανάμεσα στους φανς της είναι και η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η Δανάη θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram της προκειμένου να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της για την Δέσποινα Βανδή.

«Η Δέσποινα. Το 1999 κάπου ανάμεσα στον Κραουνάκη και την Κική Δημουλά-που στο σπίτι ακούγονταν όλη μέρα- μια φίλη μου μου έμαθε το «Γέλα μου» και την Δέσποινα Βανδή. Έγινα μεγάλη θαυμάστρια γιατί μου φαινόταν λαμπερή, πάντα χαμογελαστή και με ταλέντο. Το 2005 την γνώρισα στο θέατρο Αποθήκη και έπαθα τρέλα. Από το 2008 κάθε χρόνο είμαι πάντα στην Δέσποινα. Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτό μου με γοήτευε πάντα σε εκείνη ήταν η αλήθεια της. Η αισθητική της. Ο επαγγελματισμός της. Το πόσο σοβαρά παίρνει αυτό που κάνει. Όταν γνώρισα τα παιδιά της-ο άνθρωπος φαίνεται από τα παιδιά του λέει η γιαγιά μου- είδα ότι όντως είναι μια φοβερή τύπισσα…και την λάτρεψα ακόμα πιο πολύ. Τώρα πια έχω την χαρά να την συναναστρέφομαι, να της λέω τις σκέψεις μου, να περνάω βράδια μαζί της και να παίρνω την φοβερή ενέργεια του «ροζ» καμαρινιού. Όσο την γνώριζα σαν καλλιτέχνη την αγαπούσα, όσο την γνωρίζω σαν άνθρωπο την λατρεύω. Είναι απ αυτούς τους ανθρώπους που δεν σταματάει να προσπαθεί ποτέ, πάντα παλεύει για το καλύτερο, ασχολείται και με την τελευταία λεπτομέρεια που αφορά στην δουλειά της, είναι πάντα ευγενική-ακόμα και στα δύσκολα, είναι πάντα έτοιμη για όλα, κάνει ένα ολόκληρο μαγαζί να είναι όρθιο 2 ώρες και να τραγουδάει ( αν δείτε τι γίνεται φέτος στο acro θα συνειδητοποιήσετε τι εννοώ ) και δεν χάνει ποτέ το χαμογελό της. Τέτοιους ανθρώπους να θαυμάζουμε.. Ανθρώπους που πάνω και κάτω απ τη σκηνή είναι υπέροχοι, με ωραία ενέργεια, με ωραία μυαλά, με χιούμορ με πίστη στα όνειρα τους και παιδεία.

Δε δε Δέσποινα

Σ’ αγαπώ

Έκθεση 16ης γυμνασίου με τίτλο «Η φίλη μου Δέσποινα»”, έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Με τη σειρά της η τραγουδίστρια απάντησε στη δημόσια αφιέρωση της Δανάης με τον πιο όμορφο τρόπο.

«Κορίτσι μου γλυκό! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Τα ίδια μπορώ να πω και γω για τη μαμά σου που την θυμάμαι σα χθες που ερχόταν και μου λέγε «γράψε κάτι για το παιδί μου καπου! Θα τρελαθεί άμα της το πάω!»? Και να που μεγάλωσες και πια μίκρυναν οι αποστάσεις!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Ενώ στη συνέχεια και η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε το δικό της σχόλιο και αναφέρθηκε σε ένα γεγονός και μια υπέροχη πράξη της τραγουδίστριας που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

Δείτε τις αναρτήσεις:

  

Related posts

“Κυκλοφορώ πάντα γυμνός στο σπίτι” – Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Βασίλης Πορφυράκης: Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση του με την Ματίνα Νικολάου (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Λιάγκας – Σχοινάς λύσανε τις διαφορές τους! – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live