Gossipstory.gr
Media

Δεν Μετάνιωσα: Η Μαρία Κωσταράκη μας συστήνεται μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Κωσταράκη συστήνεται και πλέον επίσημα στο κοινό με ένα δικό της πια ολοκαίνουργιο και δροσερό τραγούδι με τίτλο «Δεν μετάνιωσα» το οποίο φέρει την υπογραφή της καταξιωμένης μουσικού και ερμηνεύτριας Λίας Βίσση στη μουσική σύνθεση ενώ στους στίχους της δημοσιογράφου Ελένης Ξένου.

Μια ερωτική ποπ μελωδία με ροκ στοιχεία, που θα σας ταξιδέψει.

« Ποιο αστέρι έσβησε και σ’ έκρυψε
  ποια ακτή σε βρήκε και σ’ έβρεξε
  ποιο σκοτάδι νίκησε τον ήλιο σου
  ποια αστραπή σου τρόμαξε τον ύπνο σου
»

Μια ξεχωριστή φωνή, η Μαρία Κωσταράκη με ιδιαίτερη χροιά που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια, νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει τη νέα της μουσική πρόταση με τίτλο ‘’ Δεν μετάνιωσα’’, ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τον τελευταίο καιρό.

Η Μαρία Κωσταράκη συναντά στο studio την Λία Βίσση στη μουσική και στον στίχο την Ελένη Ξένου που της εμπιστεύεται ένα από τα τραγούδια της. Τραγούδι δροσερό, με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση που απογειώνεται από τη φωνή της. Μια ανατρεπτική και ενδιαφέρουσα συνεργασία που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση. Η Μαρία είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα που σίγουρο είναι πως το όνομά της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.     

Η Μαρία Κωσταράκη εισβάλλει δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας, ελπίζοντας να αγαπηθεί και να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Το νέο τραγούδι με τίτλο «Δεν μετάνιωσα» κυκλοφορεί από την Spicy Music.

Δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε, πως η περίπτωση της πορείας της Μαρίας Κωσταράκη στο μουσικό χώρο είναι άξια λόγου και άκρως εντυπωσιακή, που τιμάει την ίδια, αλλά και την ίδια τη μουσική. Και αυτός δεν είναι μεγάλος λόγος, αλλά κοινή διαπίστωση και φωτεινή αλήθεια, που ενισχύουν οι ζηλευτές σπουδές της και η καθαρή μελωδική και κρυστάλλινη φωνή της που αιχμαλωτίζει τον ακροατή. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια φέρνει τον αέρα της νέας θετικής αύρας στα μουσικά δρώμενα, τραγουδάει και υποστηρίζει ένα απαιτητικό και ποιοτικό είδος μουσικής το οποίο το αποδίδει ιδανικά και αντιλαμβανόμαστε γενικότερα πως πρόκειται για μια φωνή που μπορεί να στηρίξει πολλά είδη μουσικής. Μετρά ήδη πολλές εμφανίσεις και αρκετές συνεργασίες δισκογραφικές και επί σκηνής με σπουδαίους καλλιτέχνες, έχοντας κατά καιρούς αγγίξει διάφορα είδη μουσικής, έντεχνο, λαϊκό, pop, rock και jazz. Η Μαρία Κωσταράκη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο και την προσωπικότητά της,  την χαρακτηριστική της χροιά αλλά και τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες.

Η Μαρία Κωσταράκη μεγάλωσε στην Πρέβεζα ενώ κατάγεται από τη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Αθήνα όπου έκτοτε διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (MSc in Educational Psychology) με βαθμό «Άριστα». Η Μαρία Κωσταράκη εμφανίζεται επιλεκτικά σε γνωστές μουσικές σκηνές σε συνεργασία με αξιόλογους καλλιτέχνες ενώ έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ, συναυλίες, βιντεοκλίπ και σποτ διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου, κιθάρας, ανώτερων θεωρητικών, χορού και υποκριτικής.

Σε ηλικία 15 ετών, διακρίθηκε σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες στο ατομικό τραγούδι όπου συμμετείχε με τραγούδια των σπουδαίων μουσικοσυνθετών Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, γεγονός που την ώθησε στη συνέχεια να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Πρώτη της δισκογραφική εμπειρία το 2012 όπου υπογράφει αποκλειστικά τα φωνητικά του δεύτερου προσωπικού δίσκου «Με τα μάτια κλειστά» του κορυφαίου κιθαρίστα Χριστόφορου Κροκίδη ο οποίος κυκλοφόρησε από την FM Records.

Ακολουθούν διάφορες ερμηνευτικές της συμμετοχές σε πολυσυμμετοχικούς δίσκους (με τραγούδια όπως το «Φίλα με», «Ευχή» κ.ά.). Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το τραγούδι «Ευχή» σε στίχους Λάμπρου Κωσταράκη, μουσική Καλλιόπη Ηλιοπούλου και ενορχήστρωση Ιωάννη Κωσταράκη το οποίο περιλαμβάνεται στο πολυσυμμετοχικό CD ‘’Τραγούδια Ταξιδιάρικα’’ και κυκλοφόρησε από την Dando Music τον Μάρτιο του 2017. Κατέκτησε την 3η θέση στο Top 10 Μαΐου του «UnknownSound & La Vita Radio» και στο Top 20 Ιουνίου του «Πεντάγραμμο».

Το καλοκαίρι του 2017 συμμετέχει στη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Σμοκοβίτη «Μ’ ένα σ’ αγαπώ» η οποία κυκλοφορεί από τις Μουσικές Εκδόσεις Σείστρον Αεράκης όπου ερμηνεύει μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή το τραγούδι με τίτλο «Μη μιλάς» σε μουσική Αποστόλη Κεμετζή και στίχους Ράνιας Αηδώνη και υπογράφει τα φωνητικά του δίσκου.

Παράλληλα, αναλαμβάνει τα φωνητικά μαζί με τη Ρέτα Κρανιώτη στην επανεκτέλεση του τραγουδιού «Ο Κυρ Αλέκος» του Γιώργου Ζαμπέτα από τον  Κώστα Σμοκοβίτη ο οποίος συμμετείχε φιλικά στο CD «Τα Τραγούδια της Ψυχής μου» του Αλέξη Παρισιάδη και το οποίο κυκλοφόρησε από τη General Music τον Ιούλιο του 2017.    

Σήμερα, έχοντας πλέον ολοκληρώσει την παραγωγή του δικού της μουσικού project, προγραμματίζει τις εμφανίσεις της σε συνεργασία με ταλαντούχους και έμπειρους μουσικούς με στόχο πρωτίστως να μοιραστεί δυνατές κι αυθεντικές μουσικές στιγμές με το κοινό έχοντας μάλιστα η ίδια επιμεληθεί το πρόγραμμα και συγχρόνως να παρουσιάσει την πρώτη προσωπική δισκογραφική της δουλειά.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα – εμπλουτισμένο με διάφορα στοιχεία – γεμάτο από ήχους rock, pop, swing ενώ δεν λείπουν και μερικές πινελιές από το έντεχνο, το παραδοσιακό και το ρεμπέτικο τραγούδι. Ακούγονται κυρίως διασκευές ”πειραγμένες” αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών αλλά και κομμάτια απόλυτα εναρμονισμένα με τον κεντρικό πυρήνα του προγράμματος της ερμηνεύτριας τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η Μαρία Κωσταράκη με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της μας συνεπαίρνει και μας παρασύρει σε ένα απολαυστικό και πλήρες μελωδικό ταξίδι!

Μαζί της επί σκηνής οι μουσικοί:

Ξάνθος Λαδάς: ηλ. κιθάρα

Πάνος Χριστοφόρου: μπάσο

Αλέξης Διαμάντης: τύμπανα

Επιμέλεια Προγράμματος: Μαρία Κωσταράκη

Φωτογραφίες: Mark Pitsilos

Related posts

Η ΕΡΤ επέστρεψε στις οθόνες μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Σπύρος Μπιμπίλας: “Το σημερινό σκουπιδαριό της τηλεόρασης αντικατοπτρίζει το χαμηλό επίπεδο του κοινού”

Γιάννης Μαυρίδης

“Ταξιδεύοντας” στην Καππαδοκία το Μ. Σάββατο – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live