Gossipstory.gr
Media

Δημήτρης Κεχαγιάς: “Τίτλοι-τέλους” στην σχέση του με την Δανέζη (ΒΙΝΤΕΟ)

“Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως”

Ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ειδύλλια που προέκυψαν στο σπίτι του Big Brother. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη ήρθαν αρκετά κοντά στον περσινό κύκλο, αλλά κανένας δεν είχε επιβεβαιώσει η διαψεύσει για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Όπως και να είχαν εξελιχθεί όμως τα πράγματα, η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον για τους 2 τους, καθώς έχουν χαράξει χωριστούς δρόμους.

Αυτό είπε άλλωστε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στην κάμερα του Open, επισημαίνοντας και το “παραπονάκι” που έχει από τον Ανδρέα Μικρούτσικο:

«Γιατί να πάω στην έκπληξη; Κάναμε παρέα, τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ότ,ι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του»

«Έχω προτάσεις για πολλά πράγματα αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός. Υπήρξε μια κουβέντα για το Survivor αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή»

Related posts

Survivor: Θα δούμε οικειοθελής αποχώρηση από τους “Διάσημους”;

supervisor

Χριστίνα Λαμπίρη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις συζητήσεις με τον ANT1 (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Survivor Spoiler 1/6: Σύσταση από την Acun Media στην μητέρα της Ρουμελιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live