Gossipstory.gr
Lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας: Απαντά για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν αφορά κανέναν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε».

Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του «Your face sounds familiar» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού.

Η δημοσιογράφος συνάντησε τον κριτή του σόου, Δημήτρη Σταρόβα και τον ρώτησε τι συμβαίνει με τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του.

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος που ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Ο Δημήτρης Σταρόβας χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες δήλωσε: «Είναι προσωπική μου υπόθεση. Δεν αφορά κανέναν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, δεν θέλω να πω κάτι. Είναι ένα ανθρώπινο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά επειδή έγινε σε μένα. Έτυχε, τώρα, να είμαι γνωστός. Δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα γιατί δεν νομίζω πως αφορούν τον κόσμο αυτά τα πράγματα, πρέπει να τα κρατάμε για εμάς. Δεν θέλω κάτι να πω, τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Σκάνδαλο στο παλάτι!

supervisor

Η Ελεονώρα Μελέτη “απατάει” το… Epsilon: Σε ποιο κανάλι βρέθηκε;

Αναστάσης Δαφνής

Αλέξανδρος Σταύρου: “Δεν σεβάστηκαν το παιδί μου”

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live